Hatice'nin bacak görüntüleri!

Hatice'nin bacak hareketi magazin gündemine oturdu. Ünlü şarkıcı Hatice, bacaklarını duvara sıfır şekilde esneterek yaptığı hareket vatandaşlar tarafından araştırılıyor.Gündemde Hatice'nin olay yaratan pozu merak ediliyor. İşte Hatice'nin bacak pozu! Detaylar haberimizde...

Hatice'nin bacak pozu! Ünlü şarkıcı Hatice spor yaptığı anı Instagram'dan takipçileriyle paylaştı. Hatice, bacaklarını duvara sıfır şekilde esneterek yaptığı hareket ise gündeme oturdu. İşte Hatice'nin bacak pozu! Merak edilen detaylar haberimizde...

Hatice'nin bacak görüntüleri!

Sporcu kişiliğiyle ve fit vücuduyla sık sık gündeme gelen şarkıcı Hatice, yaz mevsiminin bitmesinin ardından soluğu spor salonunda aldı.

Hatice'nin bacak görüntüleri! - Resim : 2

Posta'nın haberine göre;Spor yaptığı anı Instagram'dan takipçileriyle paylaşan Hatice, yaptığı hareket ile vücudunun esnekliğini takipçilerine kanıtladı.

Hatice'nin bacak görüntüleri! - Resim : 3

BİNLERCE BEĞENİ ALDI
Bacaklarını duvara sıfır şekilde esneterek yapılması zor bir hareketi gerçekleştiren Hatice paylaşımına, "Bazen esnersin." yorumunu yaptı. Hatice'nin paylaşımı binlerce kişi tarafından beğenildi.

Hatice'nin bacak görüntüleri! - Resim : 4

'BİR HAFTADA KENDİME AŞIK EDERİM' ÇIKIŞIYLA GÜNDEME GELMİŞTİ
Hatice geçen günlerde açıklamalarıyla çok konuşulmuştu. Hatice, "Evime 15 günde bir yardımcım geliyor. Ben her gün toz alırım, temizlik yaparım. Elimde bulaşık da yıkarım. Benim için temizlik yapmak, spor yapmak gibi. Yemek yapıyor musun? diye soruyorlar. Elimde mantı bile açıyorum. Zekama güveniyorum. Bir insanı analiz etmem için gözlerine bakmam yeterli. Bir erkekte vicdana bakıyorum. Beni gelip evimde görsünler, 1 haftada bir insanı kendime aşık ederim. Evde o kadar anaç, erkeğine hizmet eden bir kadınım ki..." demişti.


HATİCE KİMDİR?

Hatice Çarpar veya tanınan adıyla Hatice 6 Aralık 1978'de İzmir - Narlıdere, Türk şarkıcı.

Hayatı

6 Aralık 1978'de İzmir'in Narlıdere ilçesinde doğdu. Müziğe düşkün olan ailesi henüz küçük yaşta iken bu konudaki yeteneğini keşfederek, bu yeteneği üzerine eğilmesi için teşvik ettiler. Aile toplantılarında ve düğünlerde amatörce şarkı söyleyerek başladığı müzik hayatına İner misin Çıkar mısın? isimli yarışma programında müzik dalında birinci seçilerek profesyonelce devam etme şansını yakaladı.

ATV televizyonundan gelen sunuculuk teklifi ile bir süre Çürük Elma programını sunduktan sonra müziğe olan ilgisinin daha agir basması sonucunda Eyüp Musiki Cemiyeti ’ne kayıt oldu ve Nejat Yertut’tan ders aldı. Aynı zamanda Arif Sağ Müzik Okulu’na devam ederek müzik üzerine akademik kariyerinin yeterince olgunlastigi kanisina vardiktan sonra profesyonel çalismalara basladı.

1990'lı yılların sonunda müzik dünyasına giriş yapan sanatçı Farfara, Emiceoğlu Dursun, Kiraz, Kezban Yenge, Çıt Çıt adlı parçalarla hit oldu. Sanatçının kendisi gibi şarkıcı ilk eşi Güney Aydan 2003'te vefat etmiştir.

ALBÜMLERİ

Vol1 - 1999
Vol2 - 2000
Vol3 - 2001
Bitaneme - 2005
Canımın Ötesi - 2006
Tenin Tenime - 2008
Pardon - 2010
Çok Uzadı Bu Ayrılık - 2012

TEKLİLERİ

Aşk Kadınının Aşk Adamı - 2013
Sarmaş Dolaş - 2014
Kuşkulanma - 2016

Hatice'nin bacak görüntüleri! ile ilgili etiketler Hatice bacak poz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.