Hatice'den Çağla Şıkel'e zehir gibi sözler!

Geçtiğimiz ay podyumda kalçasını açarak tartışmalara sebep olan Hatice, bu kez kendisiyle ilgili yorumda bulunan Çağla Şıkel için ağır ithamlarda bulundu. Ünlü şarkıcı, Şıkel'e "En azından tostumu yiyip beklemedim otel odasında evli adamı." sözleriyle karşılık verdi.

Şarkıcı Hatice geçtiğimiz ay podyumda poposunu açarak gündeme oturmuştu. Hatice'nin podyumda poposunu açarak gündeme gelmesi sorusuna Çağla Şikel verdiği yanıtla gündem oldu.

HERKESİN KENDİ GÖSTERİŞİ

Şikel "Podyuma çıkacağımı kişileri önceden mutlaka biliyorum. Çıkan herkese saygı duyuyorum. Asla onlarla ilgili yorum yapmıyorum herkesin kendi gösterişi herkesin kendi yürüyüşü’’ yanıtını verdi.

Şikel'in bu sözlerine Hatice’den cevap gecikmedi.

"BİR ZAMANLARIN TOSTÇU ÇAĞLASI"

Hatice Şikel'in bu sözlerinden rahatsız oldu ve çok sert açıklamalar yaptı. İşte o açıklama:

"’Bir zamanların tostçu çağlası bunu sen mi söylüyorsun? ah be canım en azından tostumu yiyip beklemedim otel odasında evli adamı. Ben de bilirim kimle muhatap olup olmayacağımı da neyse.’’

Hatice'den Çağla Şıkel'e zehir gibi sözler! ile ilgili etiketler Çağla Şıkel Hatice
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.