Hatice transparan elbisesi ile olay yarattı! Kimdir?

Hatice transparan elbisesi ile olay yarattı. Şarkıcı Hatice paylaşımları ile adından söz ettiriyor. Hatice'nin bacak dekolteli giydiği elbisesi ile sosyal medyada gündeme geldi. İşte şarkıcı Hatice'nin transparan elbisesi...

Hatice'nin transparan elbisesi! Paylaşımları ile olay olan şarkıcı Hatice,sahneye çıkarken giydiği transparan elbisesi ile dikkatleri üzerine topladı. Hatice'nin transparan elbisesi sosyal medyada gündem oldu. Detaylar haberimizde...

Her yaptığı olay olan şarkıcı Hatice bu sefer giydiği bacak dekolteli transparan elbisesiyle sosyal medyanın gündemine oturdu.

Hatice transparan elbisesi ile olay yarattı! Kimdir?

Hatice tercih ettiği kostümle yine dikkat çekmeyi başardı. Hatice paylaşımını ise "Mankenlikten şarkıcılığa soyunan çok oldu ama şarkıcılıktan mankenliğe geçiş olunca o çılgın ben olurum sanırım" yorumuyla paylaştı.

HATİCE KİMDİR?

Hatice Çarpar veya tanınan adıyla Hatice 6 Aralık 1978'de İzmir - Narlıdere, Türk şarkıcı.

HAYATI

6 Aralık 1978'de İzmir'in Narlıdere ilçesinde doğdu. Müziğe düşkün olan ailesi henüz küçük yaşta iken bu konudaki yeteneğini keşfederek, bu yeteneği üzerine eğilmesi için teşvik ettiler. Aile toplantılarında ve düğünlerde amatörce şarkı söyleyerek başladığı müzik hayatına İner misin Çıkar mısın? isimli yarışma programında müzik dalında birinci seçilerek profesyonelce devam etme şansını yakaladı.

Hatice transparan elbisesi ile olay yarattı! Kimdir? ile ilgili etiketler Hatice
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.