Hatice Şendil'in gençlik fotoğrafı şaşırttı!

Yıllar önce katıldığı güzellik yarışmasıyla adını duyuran oyuncu Hatice Şendil'in ayrışmada çekilen fotoğrafı sosyal medyaya damga vurdu. Şendil'in eski fotoğrafını beğenenler olduğu kadar yaşadığı büyük değişimi eleştirenler de oldu.

Oyuncu Hatice Şendil ile meslektaşı Burak Sağyaşar 2011'de oynadıkları 'Karadağlar'ın setinde tanışıp aşk yaşamaya başlamıştı. Çift 5 yıllık birlikteliğin ardından 2016'da evlenmiş, Mayıs 2017'de oğulları Can dünyaya gelmişti

Uzun süredir ekranlarda görünmeyen Şendil'in yıllar öncesine ait bir fotoğrafı ortaya çıktı. Fotoğraftaki kişinin Hatice Şendil olduğuna görenler inanamıyor.

 İŞTE HATİCE ŞENDİL'İN ESKİ HALİ

Hatice Şendil'in 2001 yılında katıldığı güzellik yarışmasında çekilen bu fotoğrafı sosyal medyada olay oldu. Hatice Şendil'in büyük değişimi gözlerden kaçmadı.

Hatice Şendil'in gençlik fotoğrafı şaşırttı! - Resim : 2

Hatice Şendil'in gençlik fotoğrafı şaşırttı! ile ilgili etiketler hatice şendil eski hali estetiksiz
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.