Hatice-Muammer Ketenci kalça kavgası izle! Sansürsüz kalça VİDEOSU!

Hatice ve Muammer Ketenci kalça kavgası izle! Şarkıcı Hatice geçtiğimiz hafta modacı Muammer Ketenci'nin defilesinde podyuma çıktı. Hatice podyumda eteğini kıldırarak kalçasını göstermişti. 2.Sayfa programına katılan Muammer Ketenci bu olay ile ilgili açıklama yaptı. İşte Hatice ve Muammer Ketenci kalça kavgası izle! Detaylar haberimizde...

Hatice ve Muammer Ketenci kalça kavgası izle! Magazin gündeminde Hatice'nin kalçasını açma olayı konuşuluyor. Hatice verdiği röportajda "Bundan Muammer'in haberi vardı" açıklama yapmıştı. Muammer Ketenci ise 2.Sayfa programında bu açıklamaya cevap verdi. O anların videosunu sizler için araştırdık. Hatice ve Muammer Ketenci kalça kavgası izle! Merak edilen detaylar haberimizde...

Modacı Muammer Ketenci, Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oldu.

Hatice'nin defilesinde kalçasını göstermesine sitem eden Ketenci, "Hatice'yi provolarda kalçasını açarsan seni öldürürüm" diye uyardığını söyledi. Ketenci, Hatice'nin program yapımcısına mesaj göndererek "Mahalle polemiğine girmek istemiyorum" sözlerinin üzerine deliye döndü.

"SAKIN BİR ŞEY YAPMA SENİ ÖLDÜRÜRÜM"

Hatice tarafından kullanıldığını söyleyen Muammer Ketenci, canlı yayında şu sözlerle ateş püskürdü: "Kendi dalımda zirvedeyim. Benimle uğraşan büyüklerimde var. Ben 9 tane ünlü çıkardım defilede. Hatice'yi defileye 1 hafta kala aradım. Çünkü Hatice'nin vücudu var. Şimdiki manken kızlarımıza bu elbiseleri giydirsek berbat olur. Defileye 2 gün kala teklifi kabul etti. Defileden bir gün önce provaya geldim. Hatice'nin acayip fit bir vücudu var. Modacı olmanın yanı sıra bir erkek gözüyle mükemmel vücudu var. Provada 'Şuramı açsam' falan dedi 'Ben de sakın öyle bir şey yapma sen öldürürüm' dedim. Tüm samimiyetimle söylüyorum. Beni topa koyarlar sakın yapma dedim.

Hatice-Muammer Ketenci kalça kavgası izle! Sansürsüz kalça VİDEOSU!

"HATİCE'NİN YAPTIĞI ÜÇKAĞITÇILIK"

Hatice beni kullandı. Önce kimseye röportaj yapma falan dedi. Sabah kendisi röportaj verdi akşam benim programa çıkmamı engelledi. Allah çocuklarımın bana hayrını göstermesin ki kalçasını açacağını bilmiyordum. Yaptığı resmen üçkağıtçılık. Şu an ona yazıklar olsun diyorum. Hemen yayına bağlasın ben öcümü alayım.

"DEFİLEDEKİ KADIN VE ADAMLAR HATİCE'NİN KALÇASINI GÖRSEYDİ YÜZÜME TÜKÜRÜRLERDİ"

Oradaki adam ve kadınlar Hatice'nin kalçasını görseydi ben selamlamaya çıktığımda yüzüme tükürürlerdi. Elbise şu an duruyor. İranlı bir kadın 20 bin TL istedi. Sezon sonu düşünürüm dedim. Bundan sonra Hatice'ye asla güvenemem. Arkadaş kalırız dostum olursun ama defileme çıkamazsın. Sahneye çıktığında ya da ödül almaya gittiğinde de asla elbise vermem.

"KAPA ÇENENİ"

Hatice'nin mahalle polemiğine girmek istemiyorum sözlerine sinirlenen Ya sen ne diyorsun ya? Ben sana izin verdim mi Sen bana sana çıkıp bunlara prim verme diyen ben değilim. Sen benim günahımı alıyorsun. Seninle iyi bir arkadaşlığım vardı sen bana bu cümleyi mi kuruyorsun yazıklar olsun ya. Bir daha benim adımı bile alma seni Instagram'dan siliyorum. Terbiyesiz. Benim seninle yapacak bir reklamım yok kendine gel. Kapa o çeneni otur oturduğun yerde benim canımı sıkma."

MUAMMER KETENCİ KİMDİR ?

1965 yılında İstanbul'da doğumuştur. Yüksek öğrenimini yurtiçi ve yurt dışında tamamladı. Beyonce un giyip poz verdiği bir büstiyer kendisi tarafından tasarlanmış. Ketenci'nin evli ve iki çocuk sahibidir.

HATİCE KİMDİR?

Hatice Çarpar veya tanınan adıyla Hatice 6 Aralık 1978'de İzmir - Narlıdere, Türk şarkıcı.

6 Aralık 1978'de İzmir'in Narlıdere ilçesinde doğdu. Müziğe düşkün olan ailesi henüz küçük yaşta iken bu konudaki yeteneğini keşfederek, bu yeteneği üzerine eğilmesi için teşvik ettiler. Aile toplantılarında ve düğünlerde amatörce şarkı söyleyerek başladığı müzik hayatına İner misin Çıkar mısın? isimli yarışma programında müzik dalında birinci seçilerek profesyonelce devam etme şansını yakaladı.

ATV televizyonundan gelen sunuculuk teklifi ile bir süre Çürük Elma programını sunduktan sonra müziğe olan ilgisinin daha agir basması sonucunda Eyüp Musiki Cemiyeti ’ne kayıt oldu ve Nejat Yertut’tan ders aldı. Aynı zamanda Arif Sağ Müzik Okulu’na devam ederek müzik üzerine akademik kariyerinin yeterince olgunlastigi kanisina vardiktan sonra profesyonel çalismalara basladı.

1990'lı yılların sonunda müzik dünyasına giriş yapan sanatçı Farfara, Emiceoğlu Dursun, Kiraz, Kezban Yenge, Çıt Çıt adlı parçalarla hit oldu. Sanatçının kendisi gibi şarkıcı ilk eşi Güney Aydan 2003'te vefat etmiştir.

ALBÜMLERİ

Vol1 - 1999
Vol2 - 2000
Vol3 - 2001
Bitaneme - 2005
Canımın Ötesi - 2006
Tenin Tenime - 2008
Pardon - 2010
Çok Uzadı Bu Ayrılık - 2012

Hatice-Muammer Ketenci kalça kavgası izle! Sansürsüz kalça VİDEOSU! ile ilgili etiketler Hatice
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.