Hatice kalça açma videosuna ne dedi? Popo videosu izle! Defilede kalçasını açtı!

Hatice kalça açma videosuna ne dedi? Şarkıcı Hatice geçtiğimiz günlerde çıktığı defilede eteğini kıldırarak poposunu açması magazin gündemine bomba gibi düştü. Hatice bu olay karşısında suskunluğunu bozdu. Hatice kalçasının açması üzerine gelen tepkilere neler söylediği merak konusu. Hatice kalça açma videosuna ne dedi? İşte poposunun açıldığı videoyu izle! Detaylar haberimizde...

Hatice kalça açma videosuna ne dedi? Hatice Çarpar son günlerin en çok konuşulan konuları arasında bulunuyor. Şarkıcı Hatice Muammer Ketenci'nin defilesinde podyuma çıktı. Defilede Hatice eteğini kaldırarak kalçasını açtı. O video magazin gündemine damga vurdu. Hatice ise bir açıklama yaptı. İşte Hatice'nin kalçasını açtığı video izle! Peki Hatice neler dedi? Merak edilen detaylar haberimizde...

Hatice geçtiğimiz günlerde Muammer Ketenci defilesinde podyuma çıktı. Şarkıcı Hatice podyumda eteğini kaldırması sonrasında kalçasının açılması dikkat çekti.

Hatice bu olay sonrası gelen tepkiler üzerine bir açıklama geldi. İşte Hatice'nin açıklaması...

Hatice kalça açma videosuna ne dedi? Popo videosu izle! Defilede kalçasını açtı!

HATİCE KİMDİR?

Hatice Çarpar veya tanınan adıyla Hatice 6 Aralık 1978'de İzmir - Narlıdere, Türk şarkıcı.

HAYATI

6 Aralık 1978'de İzmir'in Narlıdere ilçesinde doğdu. Müziğe düşkün olan ailesi henüz küçük yaşta iken bu konudaki yeteneğini keşfederek, bu yeteneği üzerine eğilmesi için teşvik ettiler. Aile toplantılarında ve düğünlerde amatörce şarkı söyleyerek başladığı müzik hayatına İner misin Çıkar mısın? isimli yarışma programında müzik dalında birinci seçilerek profesyonelce devam etme şansını yakaladı.

Hatice kalça açma videosuna ne dedi? Popo videosu izle! Defilede kalçasını açtı! - Resim : 2

ATV televizyonundan gelen sunuculuk teklifi ile bir süre Çürük Elma programını sunduktan sonra müziğe olan ilgisinin daha agir basması sonucunda Eyüp Musiki Cemiyeti ’ne kayıt oldu ve Nejat Yertut’tan ders aldı. Aynı zamanda Arif Sağ Müzik Okulu’na devam ederek müzik üzerine akademik kariyerinin yeterince olgunlastigi kanisina vardiktan sonra profesyonel çalismalara basladı.

1990'lı yılların sonunda müzik dünyasına giriş yapan sanatçı Farfara, Emiceoğlu Dursun, Kiraz, Kezban Yenge, Çıt Çıt adlı parçalarla hit oldu. Sanatçının kendisi gibi şarkıcı ilk eşi Güney Aydan 2003'te vefat etmiştir.

TEKLİLERİ

Aşk Kadınının Aşk Adamı - 2013
Sarmaş Dolaş - 2014
Kuşkulanma - 2016

ALBÜMLERİ

Vol1 - 1999
Vol2 - 2000
Vol3 - 2001
Bitaneme - 2005
Canımın Ötesi - 2006
Tenin Tenime - 2008
Pardon - 2010
Çok Uzadı Bu Ayrılık - 2012

Hatice kalça açma videosuna ne dedi? Popo videosu izle! Defilede kalçasını açtı! ile ilgili etiketler Hatice
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.