Hatice İrkin yüz felci geçirdi! Kırık Hayatlar setinden kötü haber

Kırık Hayatlar dizisinin 21 yaşındaki yıldızı Hatice İrkin, dizi çekimleri sırasında hastanelik oldu. Genç oyuncu İzmir'in Urla ilçesindeki devam eden dizi çekimlerde sette yoğun rüzgar nedeniyle yüz felci geçirerek hastaneye kaldırıldı.

Kırık Hayatlar dizisinde Öykü karakterine hayat veren Hatice İrkin, İzmir'in Urla ilçesinde devam eden çekimlerde, yoğun rüzgar nedeniyle sağlık sorunları yaşadı. Kanal D ekranlarında yayına giren Kırık Hayatlar dizisi beklenen izlenme oranını alamayınca teve2’de yayınlanmaya başlamıştı. Başrollerini Meltem Akçöl ile Erdem Yılmaz'ın paylaştığı Kırık Hayatlar dizisinden bir kötü haber daha geldi.

YOĞUN RÜZGAR NEDENİYLE YÜZ FELCİ GEÇİRDİ

Yönetmen koltuğunda Bekir Dadaş ile İlknur Uğuz Arslan'ın oturduğu Nöbetçi Yapım imzalı Kırık Hayatlar dizisinin çekimleri sırasında kötü bir olay yaşandı. Dizinin oyuncularından Hatice İrkin yüz felci geçirdi.

APAR TOPAR HASTANEYE KALDIRILDI

Dizideki kaçırılma sahnesinde fazla stres yapan İrkin, apar topar hastaneye kaldırıldı. İrkin'in yaşadığı problemin, Urla'nın rüzgarı ve stresten kaynaklı bir sorun olduğu öğrenildi.

Hatice İrkin yüz felci geçirdi! Kırık Hayatlar setinden kötü haber ile ilgili etiketler Kırık Hayatlar Hatice İrkin dizi set yüz felci
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.