Hatice: Herkes kendi kapısının önünü süpürsün!

Podyumda yürüdüğü esnada poposunu açan Hatice, magazin gündeminin bir numaralı konusu haline geldi. Ünlü şarkıcı, konuyla ilgili ilk kez konuşarak kendisini eleştirenlere kendi kapılarının önündeki çöplüğü süpürmeleri tavsiyesinde bulundu.

Önceki akşam Muammer Ketenci'nin defilesinde podyumda yürüyen şarkıcı Hatice, poposunu açmasıyla gündem yaratmıştı.

Çok konuşulan hareketinin ardından eleştiri oklarının hedefi olan Hatice, Gecce.com'a açıklamalarda bulundu.

"KESİNLİKLE KURGU DEĞİLDİ"

Hatice, olay olan o görüntüler için şunları söyledi:

"İçimden geldiği gibi hareket ediyorum. Sadece kendi çapımda eğleniyorum, gülüyorum ve güldürüyorum. Ayrıca o hareket kesinlikle kurgu değildi."

 "HERKES KENDİ KAPISININ ÖNÜNDEKİ ÇÖPLÜĞÜ SÜPÜRSÜN"

Eleştiri oklarının hedefi haline gelen Hatice, Kimseyi umursamadığını söyledi ve ekledi: "Sadece belden aşağı konuşanları şikayet edeceğim. Onun dışında her türlü eleştiriye açığım."

Son olarak meslektaşı Seher Dilovan'ın açıklamalarının çarpıtıldığı ifade eden ünlü şarkıcı, "Onun dışında kimseyle polemiğe girmek istemiyorum. Herkes kendi kapısının önündeki çöplüğü süpürsün!" dedi.

Hatice: Herkes kendi kapısının önünü süpürsün! ile ilgili etiketler Hatice
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.