"Siz ancak benim kalçama hesap açarsınız!"

Muammer Ketenci defilesinde yürüdüğü sırada poposunu açarak tepki çeken şarkıcı Hatice, Kanal D'de yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına verdiği röportajda gözyaşlarına boğuldu.

Şarkıcı Hatice, geçtiğimiz hafta Muammer Ketenci'nin defilesinde podyuma çıkarak kalçasını gösterdi. Hareketinden dolayı tepki çeken Hatice, Muammer Ketenci'nin kalçasını göstereceğini bildiğini söyleyince ikili arasında gerginlik tırmandı.

Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa'nın haber müdürüne röportaj veren Hatice, annesi hakkında kötü yorumlar yapıldığını söyleyerek gözyaşlarına boğuldu.

"GÜZEL BİR İŞ OLDU İKİMİZ DE EKMEĞİNİ YEDİK"

Hatice, başta Muammer Ketenci olmak üzere kendisini eleştirenlere şöyle seslendi:

"Provalarda ben bu hareketi yapacağımı söyledim. Muammer kendine gel. Artık kıvırıyorsun. Sen de kaymağını yiyiyorsun ben de... Kaç yaşında adamsın. 'Benim Hatice'ye ihtiyacım yoktu' diyorsun, beni neden defilen de çıkarıyorsun? 'Hatice yıktın ortalığı' dedi. Sizin ananız, bacınız yok mu? Yatağın içinde dört döndüm. Bu ülke neler neler gördü. Bir ben açtığım için mi bu kadar ağır geldi size. Güzel bir iş oldu sen de ekmeğini yedin ben de.

 GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Annesine hakkında kötü yorumlar yapıldığını söyleyen Hatice, gözyaşlarına hakim olamayarak sözlerine şöyle devam etti:

"Benim anneme ana avrat küfür ettiler. Bir anneye küfür ediyorsunuz. Ben mesajları okuyunca yatağın içinde dört döndüm. Bir ben açtığım için mi ağır geldi size bu hareketi yaptığım için ben ve ailem namussuz ve şerefsiz mi olduk. Annem benimle konuşmuyor, bana yemek yediği tepsisini bile vermiyor.

 "SİZ ANCAK BENİM KALÇAMA HESAP AÇARSINIZ"

Bizim halkımız ne zaman bu kadar kötü oldu. Ben kocasız bir kadınım. Benim anneminde kocası yok. Vermek istediğim sadece bir mesajdı. Siz ancak benim kalçama hesap açarsınız. Ahlaksız dediğiniz videoları izlersiniz ama ahlaksız ben olurum. "

"Siz ancak benim kalçama hesap açarsınız!" ile ilgili etiketler Hatice Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.