Hatice abiyesi ve topuklu ayakkabılarıyla at bindi!

Sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla adından söz ettiren şarkıcı Hatice, yeni klibi için topuklu ayakkabıları ve abiye kıyafetiyle at bindi.

Sadece şarkıcı kimliğiyle değil özellikle son zamanlarda fiziğini sergilediği fotoğraf ve videolarla da kendisinden söz ettirmeyi bilen Hatice bu defa da beyaz bir at üzerinde çekilmiş fotoğrafını paylaştı.

 ‘BEYAZ ATIMLA PRENSİME GİDİYORUM’

 'Sensiz De Yaşanıyor' adlı şarkısını kliplendirmek için kamera karşısına geçen Hatice, kırmızı renk ve dekolteli kıyafetiyle at üzerindeki bir fotoğrafına ‘Beyaz atımla prensime gidiyorum’ notunu düştü.

 İşte o paylaşımlar:

Hatice abiyesi ve topuklu ayakkabılarıyla at bindi!

Hatice abiyesi ve topuklu ayakkabılarıyla at bindi! - Resim : 2

Hatice son olarak ayak bileğine dövme yaptırmak istemiş ve gittiği merkezde tüylerini aldırdığı anları Instagram hesabının hikaye kısmından paylaşarak, "Yıldız Tilbe abla kulaklarını çınlattık" notunu düşmüştü.

 

Hatice abiyesi ve topuklu ayakkabılarıyla at bindi! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.