Ömer Erdoğan: Billong zaten milli takıma çağrılmıştı

Ömer Erdoğan: "7-0'ı hiç beklemiyorduk. Çok çabuk 3-0 olunca takım dağıldı. Hiç beklenmedik şok etkisi yarattı. Sergen hoca beni iyi tanımamış. Beni iyi tanısaydı, o açıklamayı yapmazdı. "Billong ile yeni sezonda zaten devam etmeyecektik. Billong Beşiktaş maçından 2-3 hafta önce bana kendisine Kamerun Milli Takımı'ndan teklif geldiğini söyledi."

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, 7-0 mağlup oldukları Beşiktaş maçı, Sergen Yalçın'ın "göreceğiz cumartesi ne olacağını" çıkışı ve adı şaibe iddialarıyla anılan Kamerunlu stoper Billong hakkında açıklamalarda bulundu.

7-0'lık skorun kendilerini çok şaşırttığını söyleyen Erdoğan, "Biz Beşiktaş'ı analiz ederken kolay pozisyon verebildiğini de gördük. Bizim de yaptığımız iyi şeylerden birisi de rakibe önde baskı kurmaktı. Bunu ilk Beşiktaş maçında da uyguladık. Vida'ya baskı yaparsak ve merkezi daraltırsak, kazandığımız toplarla da hızlı hücuma çıkarız düşüncesindeydik. Ama çok erken gol yedik. Hiç beklenmedik şok etkisi yarattı. Çok çabuk 3-0 olunca takım dağıldı. Ligimizin en formda takımına karşı erken dakikalarda 3-0 geriye düşünce konsantrasyon bozuldu. Böyle bir skor hiç beklemiyorduk. Bizi üzen bir skor oldu. Bizim sezon gidişatımıza yakışmayan bir futbol oldu" dedi.

Sergen Yalçın'ın kendisi ile ilgili söylediği sözlere de cevap veren Erdoğan, "Sergen hoca beni iyi tanımamış. Beni iyi tanısaydı, o açıklamayı yapmazdı. Ben o polemiklere girmeyeceğim. Yaşandı bitti" demekle yetindi.

BILLONG MAÇTAN 2-3 HAFTA ÖNCE MİLLİ TAKIMDAN TEKLİF ALDI

Jean-Claude Billong konusuna da açıklık getiren genç teknik adam, oyuncu ile yeni sezonda devam etmeyeceklerini hatırlatarak, "Billong ile yeni sezonda zaten devam etmeyecektik. O maç ile ilgili olan performansı ile alakalı değil. Billong Beşiktaş maçından 2-3 hafta önce bana kendisine Kamerun Milli Takımı'ndan teklif geldiğini söyledi. Bazı işlemler yapılması için Fransa'ya gideceğini söyledi. Beşiktaş maçı ile alakalı bir şey yok. Tüm sezonda gösterdiği performansla alakalı yola devam etmeme kararı aldık. O bölgeye daha atletik bir oyuncu almak istiyoruz. Kimse farklı bir düşünceye kapılmasın" şeklinde konuştu.

Galatasaray taraftarları arasında yaygın olan inanışa göre Beşiktaş'ın Kamerunlu golcüsü Vincent Aboubakar, vatandaşı Billong'a "seni milli takıma aldıracağım. Bu maçı sat" demiş! 7-0'lık maçta çok kötü bir performans sergileyen Billong'un şike yaptığına inanan Mustafa Cengiz yönetimi TFF'ye başvurarak soruşturma istemişti.

Ömer Erdoğan: Billong zaten milli takıma çağrılmıştı ile ilgili etiketler Hatayspor Beşiktaş Jean Claude Billong ömer erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.