Lütfü Savaş: Billong Beşiktaş maçında her topa sırtına döndü!

Hatayspor'un Fransız stoperi Jean-Claude Billong'un 7-0'lık Beşiktaş maçında neden "kötü" oynadığı ortaya çıktı! Hatayspor Onursal Başkanı ve Hatay BŞB Başkanı Lütfü Savaş, "Billong, Beşiktaş maçından 1 gün önce bacağına dövme yaptırıyor. Dövme yaptıranın bacağı 1 hafta ağrır. Her topa sırtına döndü. 'Gönderelim' dedim. Ekstra bir şey bilmiyoruz. 'Billong, Hatayspor'u sattı' diyen varsa savcılığa başvurur" dedi.

Beşiktaş'ın Hatayspor'u 7-0 mağlup ettiği maçta "şike" yaptığı iddia edilen Akdeniz ekibinin Fransız stoperi Jean-Claude Billong'un bacağına dövme yaptırdığı için ağrıdan oynayamadığı ortaya çıktı! Hatayspor Onursal Başkanı ve Hatay BŞB Başkanı Lütfü Savaş"Billong, Beşiktaş maçından 1 gün önce bacağına dövme yaptırıyor. Dövme yaptıranın bacağı 1 hafta ağrır. Her topa sırtına döndü. 'Gönderelim' dedim. Ekstra bir şey bilmiyoruz. 'Billong, Hatayspor'u sattı' diyen varsa savcılığa başvurur" ifadelerini kullandı.

Beyzade FM'e konuşan Savaş, "Bacağı ağrıdığı için her topa sırtını dönüyor. Pozisyon yedik, goller yedik. Ben böyle bir futbolcunun takımda kalmasını istemem. Hem sportif direktörümüze hem teknik direktörümüze hem de yönetime 'Bu adamı gönderelim arkadaşlar' dedim. Ama bunun dışında ekstra bir şey bilmiyoruz. Ben istihbaratçı değilim. İddiaları olan varsa savcılığa başvurusunu yapar. Biz de bu konuşmanın açıklığa kavuşturulmasını isteriz. Ben işin satış boyutu olduğunu düşünenlerden değilim" dedi.

Savaş'ın sözlerinden satırbaşları şöyle:"

"Futbolun içinde her şey var. Beşiktaş da Liverpool'dan 8 yedi. Büyük takımlar da farklı kaybedebiliyor. Biz alanyaspor'dan 6 yedik. Antalyaspor'a 6 gol attık. yine bir şey yoktu. Bazı takımların kötü günü olabiliyor."

"Biz hiçbir takımın taşeronu değiliz. Benim geçmişten gelen Generbahçe kongre üyeliğim, Hatayspor maçlarında geçerli değildir. Biz kendi onurumuz için oynarız. Ne Fenerbahçe, ne Galatasaray, ne Beşiktaş, ne de Trabzonspor için."

"Billong maçı sattı demek ayıp! Ancak sen profesyonelsin. Maçtan 1 gün önce dövme yaptırıp, onun ağrısını çekip maça çıkarsan amatörlüktür. Diğer 10 arkadaşına yanlış yapmışın demektir. ben seni gönderirim dedim, gönderdim."

COVİD TESTİNDEN NEDEN KAÇTILAR

Özellikle Galatasaray taraftarları Billong'un maçı sattığı konusunda ısrarcı. Ekşi Sözlük yazarları konuyu hararetli bir şekilde tartışırken, bazı Beşiktaş taraftarları ise şu sözlerle 7-0'ı savundu:

"Bu sezon kurulmuş en büyük tezgah bir takımın covidli teknik direktörü futbolcularıyla kare kare fotoğraf çektirirken o takımın maç günü covid testinden kaçınmasıdır. Ne güzel ki ellerinde patlamıştır. Beşiktaşlı futbolculara corona bulaşmadığı gibi kendi maçından önce Beşiktaş maçını düşünen Hatayspor ve teknik direktörü de rencide edici bir fark yiyerek rezil olmuştur.

Ben Lütfü'nun yerinde olsam kovmaya önce Beşiktaş'ı durduk yerde aşırı motive eden Ömer'den başlardım. Sonra da covid testi yaptırmayarak beşiktaş camiasını bir daha hırslandırdığım için kendimi kovardım."

Lütfü Savaş: Billong Beşiktaş maçında her topa sırtına döndü!

GÜNAH MI ÇIKARDI?

"Eski Fenerbahçe kongre üyesi günah çıkarmış. Galatasaraylılar hemen toplanmış.

Arkadaş, dünya kupası dahil sayısız kupası olan lukas podolski, 24 nisan 2021 antalyaspor galatasaray maçı'nda, maç 0-0 giderken kariyerinde ilk kez kırmızı kart gördü.

ona rağmen leş takımınız 20 dakika sonra 1 gol atabildi.

aynı leş takımınız 15 mayıs 2021 galatasaray yeni malatyaspor maçı'nda 33 şut çekti. 3 tane gol attı. 1 tane de gol yedi. efsaneniz olan fernando muslera topa atlamadı bile.

"beceriksiziz" demiyorsunuz, nelerle uğraşıyorsunuz.

ulan 16 tane penaltı attınız. sizden fazla penaltı kullanan var mı? bir maçta 4 penaltı ben mi kazandım? emre akbaba hariç maaşallah tüm penaltıcılarınız %100 ile oynamış.

biz felipe melo'nun kart görmediği sezonları da biliyoruz.

neyin peşindesiniz?

bu ne hazımsızlıktır? bu ne pişkinliktir?

gidin uefa kupanızı okşayın. bu senenin galibi belli.

ama durun. iki kupadan daha büyük bir başarısı var kartalın bu sene.

fenerbahçe ve galatasaraylıları kardeş yaptı."

Lütfü Savaş: Billong Beşiktaş maçında her topa sırtına döndü! ile ilgili etiketler Hatayspor Lütfü Savaş Beşiktaş Jean Claude Billong
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.