Hatayspor'dan Boupendza açıklaması... Nihat Tazearslan: Elimizde kalırsa yine gol kralı olur

Hatayspor'dan Boupendza açıklaması... Nihat Tazearslan: "Boupendza'nın talipleri var ama kesinleşmiş bir durum yok. Çok iyi bir futbolcu, tam bir gol makinesi, gol kralı oldu. Oyuncumuz bizimle kalırsa üzülmeyiz. Boupendza'nın takımda kalması durumda yine gol kralı olacağını düşünüyorum, bu kez iki katına satarız inşallah." 

Hatayspor Başkanı Nihat Tazearslan, Gabonlu golcü Aaron Boupendza'nın transferindeki son durum hakkında bilgi verdi. Geçen sezon Süper Lig'de 36 maçta 22 golle gol kralı olan 24 yaşındaki yıldız için henz resmi bir teklif olmadığını belirten Bordo-Beyazlı kulübün başkanı, "Satamazsak da seneye 2 katına satılır" dedi.

Boupendza'nın yeni sezon hazırlıkları için Erzurum'daki kampa katıldığını aktaran Tazearslan, "Oyuncumuz için transfer teklifleri var ancak şu an için kesin bir şey yok. İstediğimiz, onursal başkanımızın telaffuz ettiği bir rakam var, ona ulaşırsa transfer gerçekleşir. Aaron Boupendza'nın talipleri var ama kesinleşmiş bir durum yok. Çok iyi bir futbolcu, tam bir gol makinesi, gol kralı oldu. Oyuncumuz bizimle kalırsa üzülmeyiz. Boupendza'nın takımda kalması durumda yine gol kralı olacağını düşünüyorum, bu kez iki katına satarız inşallah"  diye konuştu.

Hatayspor'dan Boupendza açıklaması... Nihat Tazearslan: Elimizde kalırsa yine gol kralı olur

BU SEZON DA İLK 10'DA YER ALACAĞIZ

Heyecan ve renk kattıkları ligde bu sezon da güzel bir futbol sergileyerek, mücadeleci bir takım kurmayı hedeflediklerini aktaran Tazearslan, şunları söyledi:

"Geçen sezon Süper Lig'e bir heyecan ve renk kattık. Geçen sezondaki gibi güzel bir futbol sergilemeyi ve mücadeleci bir takım kurmayı hedefliyoruz. Bu sezon da aynı tempo ve kuracağımız mücadeleci takımla ilk 10 içinde yer alacağız. Takımımızın hedefi her zaman bir önceki sezonun üstüne çıkmaktır. İlk sezonumuzda kümede kalmayı hedefledik ve güzel bir noktada bitirdik. Bu sene kalıcı olmayı ve her şeyden önce güzel bir futbol oynamayı hedefliyoruz." 

 

Hatayspor'dan Boupendza açıklaması... Nihat Tazearslan: Elimizde kalırsa yine gol kralı olur ile ilgili etiketler Hatayspor Aaron Boupendza Nihat Tazearslan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.