Yeni Malatyaspor deplasmanda Hatayspor'u 2-1 mağlup etti

Yeni Malatyaspor deplasmanda Hatayspor'u 1-2 mağlup ederek bu sezon 10. deplasman maçında 2. kez galip geldi. Sarı-Siyahlılar'ı 3 puana taşıyan golleri Zeki Yavru ile Adem Büyük atarken, Hatay'ın gol makinesi Aaron Boupendza bu maçı da boş geçmedi.

Süper Lig'in 20. haftasında Hatayspor'a konuk olan Yeni Malatyaspor, zorlu deplasmada 2-1 galip geldi. Sarı-Siyahlılar'a 3 puanı getiren golleri Zeki Yavru ve Adem Büyük kaydetti. Ev sahibinde Aaron Boupendza gollerine devam etti.

İlk yarısı golsüz eşitlikle sona eren maçta ilk gol 53'te geldi. Duran topların etkili ismi Zeki Yavru, frikikten attığı muazzam golle takımını 0-1 öne geçirdi. Bu sezon deplasman performansı tartışılan Hamza Hamzaoğlu'nun öğrencileri, 56'da Kubilay Kanatsızkuş'la mutlak golü kaçırdı.

70'te Hatayspor savunmacılarından Santos topa elle müdahale etti. VAR'ın uyarısıyla pozisyonu izleyen hakem Ramazan Keleş, penaltı dedi. Penaltıyı kullanan Adem Büyük direğe takıldı. Kaçan penaltı sırasında Hatayspor kalecisi Akın Alkan'ın çizgiye basmadığını tespit eden VAR hakemi Volkan Bayarslan, Ramazan Keleş'i tekrar uyardı ve penaltı tekrarlandı. 76'da tekrar topun başına geçen Adem Büyük bu kez golü attı: 0-2.

Seri paslarla sağ kanattan ceza sahasına giren Hatayspor'da Kamara'nın son çizgiden içeri çevirdiği topa Aaron Boupendza sert bir vuruşla ağlara gönderdi. Ocak ayında 6 gol atan Gabonlu gol makinesi, Süper Lig'deki gol sayısını 13'e yükseltti. Boupendza, 90+2'de bir de direğe takıldı. 8 dakika uzayan maçta başka gol olmadı ve Yeni Malatyaspor, Fenerbahçe zaferinden 3 maç sonra bir deplasman galibiyeti daha elde etti.

Doğu Anadolu ekibi bu galibiyetle puanını 27'ye yükseltti. Ömer Erdoğan'ın Hatayspor'u ise 31 puanda kaldı. Malatya hafta sonu Galatasaray'ı ağırlarken, Hatay deplasmanda Gaziantep FK ile kozlarını paylaşacak.

Hatayspor: Akın, Popov, Sackey, Pablo, Mesut, Ribeiro, Aabid, Boupendza, Traore, Akintola, Diouf

Yeni Malatyaspor: Ertaç, Hafez, Hadebe, Wallace, Chebake, Zeki, Youssuf, Acquah, Adem, Umut, Kubilay

Yeni Malatyaspor deplasmanda Hatayspor'u 2-1 mağlup etti

Yeni Malatyaspor deplasmanda Hatayspor'u 2-1 mağlup etti ile ilgili etiketler canlı yayın canlı izle link Hatayspor Yeni Malatyaspor Hamza Hamzaoğlu Zeki Yavru adem büyük
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.