Hatayspor ve ekibi ölümden döndü!

Süper lig ekiplerinden bordo beyazlı ekip Hatayspor Kulübü ekibinin,5-1 galip geldikleri Başakşehir karşılaşması sonras dönüşte büyük facia atlattıkları ortaya çıktı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Hatayspor’un yöneticileri, futbolcuları ve teknik heyetinin de içinde olduğu 200’e yakın yolcusu olan Anadolu Jet uçağı inişte 30 metre kala aşırı yağmur ile rüzgardan savruldu. Uçağın yere çakılmak üzereyken pilotun son anda fark etmesiyle yeniden havalanarak kurtulduğu ve Adana Havalimanı’na iniş yaptığı öğrenildi.

HATAYSPOR EKİBİ 200 KİŞİ BÜYÜK TEHLİKE ATLATTI!

Başakşehir karşılaşması sonrası, galibiyet sevinci ile dönüşe geçen Hatayspor ekibi, THP Anadolu Jet’in tarifeli uçağı ile maçın oynandığı dün gece saat 22.00’de Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan hareket etti. Hatay merkezine yarım saat mesafede bulunan Serinyol’daki havalimanına inişe geçti. Ancak aşırı yağmur ve şiddetli rüzgarında etkisi ile uçak aniden savruldu.

Alınan bilgilere gör uçağın pilotu inişe sadece 20-30 metre kala pisti ortalayamadığını fark etti. Tam bu sırada uçak yere çakılmak üzere iken pilot inişten vazgeçti ve ani bir refleksle uçağı yeniden uçuşa geçirdi.

Tecrübeli pilot sayesinde yeniden hızla havalanan uçak kule ile konuştuktan sonra en uygun yer olan Adana Havalimanı’na indi.

UÇAKTA BÜYÜK PANİK YAŞANDI!

Adana Havalimanı’na inmek zorunda kalan uçaktaki Hatayspor ekibi ile yolcuların otobüslerle Hatay-Antakya’ya getirildiği ve adeta ölümden son anda döndükleri ortaya çıktı. Yolcuların yaşadıkları büyük korkunun ardından, sabaha doğru 05.00 sıralarında kente ulaşabildikleri belirtildi.

Hatayspor ve ekibi ölümden döndü! ile ilgili etiketler Adana anadolu jet uçuş
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.