Hatayspor'da 3 isimle daha yollar ayrıldı

Sadık Baş, Fatih Kurucuk ve Osman Şahin gibi isimlere imza attıran Hatayspor, takımın tecrübeli isimleriyle yollarını ayırdı. Bordo-Beyazlı kulübün 7 yıldır kaptanlığını yapan Mesut Çaytemel de o isimlerden birisi...

Süper Lig'deki ilk sezonunda adından söz ettiren Hatayspor, gelecek sezonun kadrosu için yapılanma çalışmalarını sürdürüyor. Akdeniz ekibi stoper Yusuf Abdioğlu, kaleci Akın Alkan ve kaptan Mesut Çaytemel ile yollarını ayırdı. 

Bordo-beyazlı takım, 2 sezondur takımda yer alan stoper Yusuf Abdioğlu, 7 sezondur forma giyen ve TFF 1. Lig zaferindeki sembol isimlerden kaptan Mesut Çaytemel ve 6 sezondur kaleyi koruyan Akın Alkan ile yollarını ayırdıklarını açıkladı. Külüpten yapılan açıklamada, sözleşmesi takımı şampiyonluğa taşıyan süreçte emeği olan futbolculara teşekkür edilerek kariyerlerinde başarı dilendi.

SADIK BAŞ'I TRANSFER ETTİLER

Hatayspor, geçen sezon Eyüpspor'da forma giyen sağ kanat oyuncusu Sadık Baş ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. İmza törenine Onursal Başkan ve Hatay BŞB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş katıldı.  

Hatayspor'da 3 isimle daha yollar ayrıldı ile ilgili etiketler Hatayspor Mesut Çaytemel Akın Alkan Yusuf Abdioğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.