Hataysporlu Boupendza, 5 milyon Euro bonservis ile Al Arabi'ye transfer oldu

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Boupendza'nın yurt dışından bir takımla anlaştığını açıklamıştı. Süper Lig'in son gol kralı, Katar ekiplerinden Al Arabi ile anlaştı. Hatayspor, bu transferden 5 milyon Euro kazanacak.

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, yayıncı kuruluşa Kasımpaşa maçı öncesi yaptığı açıklamada,  Boupendza'nın yurt dışından bir takımla anlaştığını söyledi.

Gabonlu oyuncu Aaron Boupendza geçtiğimiz sezon Süper Lig'i gol kralı olarak tamamlamıştı.

Hatayspor forması altında etkili bir futbol sergileyen 25 yaşındaki oyuncu, 36 lig maçında 22 gol ve 1 asistlik bir performans göstermişti.

Boupendza, 2020 yazında Fransız takımı Bordeaux'tan bedelsiz olarak kadroya katılmıştı.

BOUPENDZA AL ARABİ'DE

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Katar ekiplerinden Al Arabi, Boupendza için Hatayspor'a 5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.

3 yıllık sözleşme imzalayacak Boupendza, yıllık 2 milyon Euro kazanacak.

Transferin kısa süre içnide resmen açıklanması bekleniyor.

HATAYSPOR-KASIMPAŞA

2021-2022 sezonun ilk karşılaşmasında Hatayspor, İstanbul temsilcisi Kasımpaşa'yı ağırladı.  İlk yarı 1-0 Kasımpaşa üstünlüğüyle sona ererken, gol 18. dakikada Valentin Eysseric'ten geldi. Hatayspor, ikinci yarının 72. dakikasında Saba Lobjanidze'nin attığı golle 1 puanı kurtardı.

Hatayspor: Munir, Onur, Burak, Kamil Ahmet, Adekugbe, Boudjemaa, Ribeiro, Saint-Louis, Emre Çolak, Kamara, Diouf.

Kasımpaşa: Harun, Bruma, Tarkan, Hadergjonaj, Ben Ouanes, Sadiku, Yusuf, Hajradinovic, Eysseric, Varga, Umut Bozok.

ALTAY-KAYSERİSPOR

Aynı saatte başlayan bir başka maçta ise lige 18 yıl sonra geri dönen Altay, kendi sahasında Kayserispor'u konuk ediyor. İzmir ekibi, karşılaşmanın ilk yarısını Daouda Bamba'nın 8 ve 45+1. dakikadaki goleriyle 2-0 önde kapadı. İkinci yarının 86. dakikasında Thaciano ile bir gol daha bulan Altay, 3 puanı 3 golle kazandı.

Altay: Mateusz Lis, Murat Akça, İbrahim, Naderi, Cebrail, Thiam, Poko, Pinares, Kappel, Rodriguez, Bamba.

Kayserispor: Doğan, Kolovetsios, Hosseini, Carole, İbrahim, Onur, Avramovski, Emrah Başsan, Kvrzic, Cardoso, Mustafa Pektemek.

.

Hataysporlu Boupendza, 5 milyon Euro bonservis ile Al Arabi'ye transfer oldu ile ilgili etiketler Hatayspor Süper Lig Aaron Boupendza ömer erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.