Hatayspor'da 3 futbolcuda daha koronavirüs çıktı

Atakaş Hatayspor Kulübü, 3 futbolcusunun daha Koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Böylece Erzurumspor maçı öncesi Hatayspor'da 6 futbolcunun COVID-19 test sonucu pozitif oldu.

Süper Lig'e iyi bir giriş yapan Hatayspor'da bu hafta oynanacak BB Erzurumspor maçı öncesi koronavirüs şoku yaşanıyor. Bordo-Beyazlı kulüp yaptığı açıklamayla 3 ismin daha testinin pozitif çıktığını belirtti.

Kulüpten yapılan açıklama şöyle;

"Takımımıza yapılan COVID-19 testlerinde 3 futbolcumuzun daha test sonuçları pozitif çıkmıştır. Erzurumspor maçı öncesi toplam 6 futbolcumuzun COVID-19 test sonucu pozitif olmuştur."

ERZURUM HAZIRLIKLARINA DEVAM

Bordo-Beyazlılar bir yandan da Erzurumspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Teknik direktör Ömer Erdoğan yönetiminde Antakya Atatürk Stadı'nda basına kapalı gerçekleştirilen idman, 1 saat 20 dakika sürdü. 

Hatayspor'da 3 futbolcuda daha koronavirüs çıktı ile ilgili etiketler Hatayspor Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.