Zirve takipçisi Konyaspor zorlu Hatayspor deplasmanında 3 puanı 3 golle aldı

Süper Lig'in 18. haftasında Hatayspor-Konyaspor kapışması... Konyaspor, henüz 3. dakikada 1-0 geriye düştüğü maçı 1-3 kazanmayı başardı. Yeşil-Beyalılar'a 3 puanı getiren gollerin ilk ikisini Kongolu orta saha Paul-José M'Poku kaydetti.. Son 5 maçın 4'ünü kaybeden Bordo-Beyazlılar telafi peşindeydi ancak başaramadı. 

1-3

Süper Lig'in 18. haftasında Hatayspor'a konuk olan Konyaspor, henüz 3. dakikada 1-0 geriye düştüğü maçı 1-3 kazanmayı başardı. Yeşil-Beyalılar'a 3 puanı getiren golleri Kongolu orta saha Paul-José M'Poku kaydetti..

Yeni Hatay Stadyumu'nda oynanan maçı Halil Umut Meler'in yönetti. 3'üncü dakikada Konyaspor'un başarılı stoperi Ahmet Çalık çok acemice bir hata yaptı ve takıma golü yedirdi... Ceza sahası içinde kalecisine pas vermek isteyen tecrübeli futbolcunun pası kısa kalınca araya giren Ayoub El Kaabi topu ağlara gönderdi: 1-0. 

29'da Serdar Gürler'in pasında topa ceza sahası içinde gelişine sert vuran M'Poku skoru 1-1'e getirdi. Ev sahininin Kanadalı sol beki Adekugbe 31'de 2. sarıdan kızardı.

10. kişi kalan rakibi karşısında 54'te M'Poku ile bir gol daha bulan Konyaspor, 90+2'de Koka'nın golüyle sahadan 1-3 galip ayrıldı.

18 maçta 36 puan toplayan ve 2. sırada yer alan Konyaspor, son 4 haftada 10 puan topladı. Hafta sonu Antalyaspor 90+1'de gelen golle deviren Yeşil-Beyazlılar bu sezon sadece 2 kez mağlup oldu.

Hatayspor ise 17 maçta 29 puan topladı ve haftayı 4. sırada tamamladı. Son 5 maçın 4'ünü kaybeden Bordo-Beyazlılar telafi peşindeydi ancak başaramadı

HATAYSPOR: Munir, Popov, Fatih Kurucuk, Burak Öksüz, M. Mert Adekugbe, Ruben, Sackey, Mert, Sadık, El Kaabi, Mame Diouf

KONYASPOR: Sehic, Skubic, Ahmet Çalık, Abdülkerim, Guilherme, Amir, M'Poku, Bytyqi, Rahmanovic, Serdar Gürler, Cikalleshi

Maç öncesi notlar...

Konyaspor'a rakip olduğu son dört resmi maçı kaybetmeyen Hatayspor (2G 2B), yeşil-beyazlı ekip karşısında daha uzun bir yenilmezlik serisi yakalayamadı.

Hatayspor'a konuk olduğu 13 resmi maçın sadece birini kazanabilen Konyaspor (3B 9M), tek galibiyetini Mayıs 2001'de 1. Lig'de aldı (2-0).

Süper Lig’de oynadığı son altı maçın dördünü kaybeden Hatayspor (2G), bu sezonki ilk 11 karşılaşmada iki mağlubiyet almıştı (7G 2B).

Zirve takipçisi Konyaspor zorlu Hatayspor deplasmanında 3 puanı 3 golle aldı ile ilgili etiketler Hatayspor Konyaspor İlhan Palut ömer erdoğan Ahmet Çalık Ayoub El Kaabi Paul-José Mpoku
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.