Göztepe Hatayspor'u sahadan sildi!

Göztepe 34. haftada konuk olduğu Hatayspor'dan 3 puanı Adis Jahovic'in 3 golüyle aldı. Sarı-Kırmızılılar yüksek form grafiğini Galatasaray maçı öncesi sürdürdü. Diouf'un 2 gol attığı Akdeniz ekibinde ise düşüş sürüyor.

Süper Lig'in 34. haftasında Hatayspor'a konuk olan Göztepe, gol düellosunu 2-3 kazandı. Adis Jahovic'in hat-trick yaptığı maçta 3 puanı hanesine yazdıran İzmir'in Sarı-Kırmızılı ekibi, son 3 haftada topladığı 7 puanla 46 puana yükseldi.

Ünal Karaman yönetimindeki Göz-Göz, Jahovic'in 30 ve 38'de attığı gollerle ilk yarıyı 0-2 önde tamamladı. Ev sahibi 64'de Mame Biram Diouf'la farkı 1'e indirdi: 1-2. 3 sezon aradan sonra geri döbdüğü Göztepe'de ilk golünü geçen hafta Çaykur Rizespor'a atan Adis Jahovic, 78'de skoru 1-3'e getirerek üçlemeyi tamamladı. Bordo-Beyazlılar'n 2. golü 90'da yine Diouf'tan geldi. 31 maçta 15 gole ulaşan Senegalli yıldız 18 gollü takım arkadaşı Boupendza'ya biraz daha yaklaştı.

Son 5 maçının 4'ünü kaybeden ve bu süreçte yalnızca Galatasaray'ı 3-0 yenebilen Ömer Erdoğan'ın Hatayspor'u 49 puanda kaldı. Akdeniz ekibi 35. haftada Trabzonspor'la deplasmanda karşılaşacak. Göztepe ise Galatasaray'ı ağırlıyor.

Göztepe Hatayspor'u sahadan sildi!

ÜNAL KARAMAN: "Böylesine zorlu bir deplasmanda hem iyi futbol oynayan hem de pozisyon üreten, takım disiplini noktasında başlangıç ve bitiş düdüğü arasında olabildiğince dikkatli olup tavizsiz oynamaya çalışan takımımı hak ettiği galibiyetten dolayı kutluyorum. Hatayspor'a da bundan sonraki müsabakalarında başarılar diliyorum."

ÖMER ERDOĞAN:  "Mağlup olduk üzgünüz. İlk yarı sahada neredeyse yoktuk. İkili mücadelelerin çoğunu rakip kazandı, sonrasında çok bireysel hatalarından rakibe pozisyon verdik, devamında da golleri yedik. 2-0 mağlup olarak soyunma odasına girdik. Oyuncularıma ikinci yarı maçı çevirebilecek, yeteneğe, güce sahip olduğumuzu söyledim. 0-0 gibi başlayalım diye uyardım. İyide başladık, tamamen oyun kontrolü elimize geçti, 2-1’i de bulduk. 2-2’yi ararken Kamara’yı oyuna alıp, hücum hattına bir oyuncu daha ilave etmeyi düşünürken, savunmadan çıkarken kaptırdığımız top sonucunda kenar ortasından yediğimiz gol ile 3-1 oldu. 3-2’yi yakaladık ama fazla zamanımız yoktu."

Göztepe Hatayspor'u sahadan sildi! ile ilgili etiketler Göztepe Hatayspor Ünal Karaman adis jahovic mame biram diouf ömer erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.