Fenerbahçe, Hatayspor deplasmanında 2-1 galip... 4 maçlık seriye Sarı-Lacivertliler son verdi

Zirve yarışında kayıp yaşamak istemeyen Fenerbahçe, Süper Lig'de 4 maçlık galibiyet serisi yakalayan Hatayspor'u mağlup edip maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Sarı-Lacivertliler ilk yarıyı Diego Rossi ve Filip Novak'ın golleriyle 0-2 önde tamamladı. İki golün asisti de Enner Valencia'dan geldi. Ev sahibi 70'te Saint-Louis ile farkı 1'e indirse de devamı gelmedi.

Süper Lig'in 7. haftasında Hatayspor ile Fenerbahçe kozlarını paylaştı. Son 4 maçında 12 puan toplarken11 gol atıp sadece 1 gol yiyen Hatayspor, güçlü rakibini ilk yarıda yediği gollerle teslim oldu.

İlk 6 haftada 13 puan toplayan Vitor Pereira'nın Fenerbahçe'si ise zorlu deplasmanda kayıp yaşamak istemiyordu. Enner Valencia'nın asistleri, Diego Rossi ve Filip Novak'ın golleriyle 3 puanı hanesine yazdıran Kanarya, UEFA Avrupa Ligi'nde evinde oynayacağı Olympiacos maçı öncesi moral buldu.

F.Bahçe bu galibiyetle puanını 16 yaptı ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Sarı-Lacivertli ekip 8. haftada Kasımpaşa'yı ağırlayacak. 13 puanda kalan Hatayspor ise Yeni Malatyaspor deplasmanında...

HATAYSPOR: Munir, Kamil Ahmet, Fatih Kurucuk, Burak, Samuel, Ruben, Mehdi, Saba, Adama, Ayoub, Mame Diouf.

FENERBAHÇE: Altay Bayındır, Min-Jae, Attila Szalai, Novak, Gustavo, Mert Hakan, Ferdi, Muhammed, Valencia, Rossi, Berisha.

Fenerbahçe, Hatayspor deplasmanında 2-1 galip... 4 maçlık seriye Sarı-Lacivertliler son verdi

MAÇTAN ÖNCE NE DEDİLER?

Ömer Erdoğan: "Karşımızda ligin en kaliteli kadrolarından birine sahip olan Fenerbahçe var. Analizlerimizi iyi yaptık. Coşkulu bir oyun oynamak istiyoruz."

Vitor Pereira: "Özgüvenli bir takıma karşı oynayacağız. Zor bir maç olacak. Kendi oyunumuza odaklanmamız gerekiyor ve bu yüzden sahada kimin oynadığının bir önemi yok. En iyi seviyemizi sahaya yansıtmamız lazım. Sakat oyuncularımızın hepsi neredeyse dönmek üzereler. Aşağı yukarı 1 haftaya döneceklerdir diye düşünüyorum."

Fenerbahçe, Hatayspor deplasmanında 2-1 galip... 4 maçlık seriye Sarı-Lacivertliler son verdi ile ilgili etiketler Hatayspor Fenerbahçe ömer erdoğan Vitor Pereira Enner Valencia Diego Rossi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.