Hatayspor evinde Fatih Karagümrük'ü 3 golle geçti

Fatih Karagümrük'ün 5 maçlık yenilmezlik serisi Hatay'da sona erdi. Bordo-Beyazlılar 3-0'lık BB Erzurumspor galibiyetinin ardından İstanbul ekibini de evinde 3 golle geçmeyi başardı. Karagümrük'te Ndiaye ve Sabo haftaya Galatasaray maçında oynayamayacak.

Süper Lig'in 12. haftasında Fatih Karagümrük'ü ağırlayan Hatayspor, 3 puanı 3 golle aldı: 3-1. Hafta içi ertelem maçında da Erzurumspor'u 3-0'la geçen Bordo-Beyazlılar, üst üste 2'nci galibiyeti alarak puanını 18'e yükseltti ve 17 puanlı Karagümrük'ün üzerine çıktı.

Akdeniz ekibi 11'de Selim Ilgaz'ın golüyle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. Kırmızı-Siyahlılar 65'te Jimmy Durmaz'ın golüyle skora eşitlik getirdi: 1-1. 

60'ta oyuna giren Aaron Boupendza, Gökhan Karadeniz'in asistiyle 75'te takımını 2-1 öne geçirdi. Gabonlu forvet 83'te bu kez Mame Diouf'un pasını gole çevirdi ve skor 3-1'e geldi. Bu sezon kenardan gelip 3. golünü atan 24 yaşındaki futbolcu golleri kadar gol sevinçlerindeki taklalarıyla da beğeni topladı.

Karagümrük'te Badou Ndiaye oyundan çıktıktan sonra kulübede, Slovak orta saha oyuncusu Erik Sabo da 90+2'de kırmızı kart gördü. Jimmy Durmaz ise sarı kart cezalısı konumuna düştü. Şenol Can'ın takımında 3 kilit isim haftaya Galatasaray'a karşı yok...

Ömer Erdoğan'ın takımı hafta içi diğer erteleme maçında Ankaragücü'ne konuk olup 13. haftada da Göztepe deplasmanında sahaya çıkacak.

Hatayspor evinde Fatih Karagümrük'ü 3 golle geçti

Hatayspor evinde Fatih Karagümrük'ü 3 golle geçti ile ilgili etiketler Hatayspor fatih karagümrük ömer erdoğan Aaron Boupendza
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.