Hatayspor, Faslı forvet Ayoub El Kaabi ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

Geçtiğimiz sezon ilk kez yer aldığı Süper Lig'i Ömer Erdoğan yönetiminde 6. sırada bitiren ve yeni sezona Kasımpaşa bebaerliği ile başlayan Hatayspor, Boupendza'nın yerini doldurdu... Gabonlu oyuncu Boupendza için Al Arabi ile anlaşan Hatayspor, Faslı forvet Ayoub El Kaabi'yi ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Geçtiğimiz sezon ilk kez yer aldığı Süper Lig'de oynadığı futbolla taraflı tarafsız tüm futbolseverlerin beğenisini kazanan Hatayspor, son olarak Fas ligi ekiplerinden Wydad AC forması giyen Ayoub El Kaabi'yi kadrosuna kattı.

28 yaşındaki forvet oyuncusu ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Hatayspor tarafından yapılan yazılı açıklamada "Son olarak Wydad AC forması giyen tecrübeli forvet Ayoub El Kaabi ile 2 yıllık sözleşme imzaladık. Ayoub El Kaabi'ye bordo beyaz formamızla başarılar dileriz" denildi.

Faslı golcü, kariyeri boyunca çıktığı 113 karşılaşmada 61 gol ve 13 asistlik performans sergiledi. El Kaabi, milli takım forması altında çıktığı 10 karşılaşmada da 2 kez gol sevinci yaşadı.

BOUPENDZA'NIN YERİNE GELDİ

Hatayspor, geçtiğimiz sezon 36 Süper Lig maçında attığı 22 gol ile kralık tacını takan Gabonlu golcü Aaron Boupendza için Katar Ligi takımlarında Al Arabi ile 5 milyon Euro bomservis karşılığı anlaşmaya varmıştı. 

Hatayspor, Faslı forvet Ayoub El Kaabi ile 2 yıllık sözleşme imzaladı ile ilgili etiketler Hatayspor Süper Lig Ayoub El Kaabi Aaron Boupendza
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.