Hatayspor Erzurumspor maçı ertelendi mi? Süper Lig 5. hafta maçları ertelenecek mi?

Hatayspor Erzurumspor maçı ertelendi mi? Hatayspor'da 17 futbolcunun koronavirüse yakalanması sonrasında Hatayspor Erzurumspor maçının ertelendiği belirtildi. Peki, Süper Lig 5. hafta maçları ertelenecek mi? İşte detaylar...

Hatayspor Erzurumspor maçı ertelendi mi? Hatayspor'da 17 kişinin koronavirüse yakalanması sonrasında bu hafta Süper Lig'de oynanacak Hatayspor Erzurumspor maçı ile ilgili bir son dakika kararı alındı. Peki, Süper Lig maçları ertelenecek mi?

Hatayspor'da 17 futbolcunun koronavirüse yakalanması sonrasında TFF'den Hatayspor Erzurumspor maçı ile ilgili bir son dakika kararı geldi. Takımda sahaya çıkacak 9 oyuncunun kalması sonrasında Hatayspor Erzurumspor maçı ileri bir tarihe ertelendi.

SÜPER LİG 5. HAFTA MAÇLARI ERTELENECEK Mİ?

18 Ekim Pazar günü saat 13.30'da oynanması beklenen Hatayspor Erzurumspor maçının 17 futbolcu da çıkan koronavirüs vakası sonrasında ertelendiği ifade edildi. Diğer yandan Süper Lig 5. hafta maçlarının da erteleneceği iddia edildi. 

Hatayspor Erzurumspor maçı ertelendi mi? Süper Lig 5. hafta maçları ertelenecek mi? ile ilgili etiketler Hatayspor Erzurumspor Süper Lig erteleme
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.