Çaykur Rizespor, Hatayspor deplasmanında kabus gördü

Hatay deplasmanına 3'te 3'le giden Çaykur Rizespor, galibiyet serisini 4 maça çıkarmak üzereydi ki 90+7'de kaleci hatasından yediği golle beraberliğe razı oldu: 2-2. Karadeniz ekibi kenarda galibiyeti kutlarken, maç boyunca müthiş kurtartışlar yapan Gökhan Akkan'ın hatası partiyi berbat etti.

Süper Lig'in 9. haftasında Atakaş Hatayspor ile Çaykur Rizespor 2-2 berabere kaldı.

Karadeniz ekibi, Fransız golcüsü Loic Remy'den yoksun gittiği deplasmanda, maçta oynayıp oynamayacağı son anda belli olan Fernando Boldrin'in ilk 11'de başlayıp 65'te attığı golle 3 puana uzanmak üzereydi ki kabus gördü.

Yeşil-Mavililer, 12'de Mame Biram Diouf'un kendi kalesine attığı golle 0-1 öne geçti. Senegalli tecrübeli golcü 35'te hatasını telafi etti ve Rayane Aabid'e nefis bir gol pası verdi. İkramı geri çevirmeyen Cezayir asıllı Fransız orta saha oyuncusu yaklaşık 25 metreden sert bir şutla milli kaleci Gökhan Akkan'ı avladı.

Çaykur Rizespor, Hatayspor deplasmanında kabus gördü

İlk yarısı 1-1 beraberlikle sona eren maçta Çaykur Rizespor 65'te frikikten golü buldu. Boldrin, yakın direğe usta işi bir vuruşla topu ağları gönderip takımını yeniden öne geçirdi: 1-2. 

90+7'de artık maç bitti derken Rayan Aabid savunma arkasına 60 metrelik bir top attı. Topa hareketlenen Togolu forvet Boupendza, kaleci Gökhan Akkan'ın hatalı çıkışı sonrası bir anda boş kaleyle burun buruna geldi ve skoru 2-2 yapan golü atmakta zorlanmadı.

Bu sezon evinde oynadığı 3 maçta kalesinde 1 gol yiyen Ömer Erdoğan'ın takımı ilk kez 2 gol birden gördü ve bu beraberlikle 12 puana yükseldi. Önümüzeki haftayı bay geçecek olan Akdeniz ekibi ardından Galatasaray'a konuk olacak.

Teknik direktör Stjepan Tomas yönetiminde müthiş bir çıkış yakalayan Karadeniz ekibi ise puanını 12 yaptı. Rize 10. haftada Galatasaray'ı ağırlayacak.

Çaykur Rizespor, Hatayspor deplasmanında kabus gördü - Resim : 2

Çaykur Rizespor, Hatayspor deplasmanında kabus gördü ile ilgili etiketler Hatayspor Stjepan Tomas Çaykur Rizespor Fernando Boldrin
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.