Beşiktaş, Hatay'da seriyi kaybetti liderliği korudu

Süper Lig'in 18. haftasında Hatayspor ile lider Beşiktaş, Hatay Atatürk Stadı'nda 2-2 berabere kaldı. Zorlu deplasmana 5 maçlık galibiyet serisiyle giden Siyah-Beyazlılar, Aaron Boupendza'yı durduramadı. Kartal, evinde 1 puanla dönerken Aboubakar&Larin ikilisi gollerine devam etti.

2-2

Süper Lig'in 18. haftasında Hatayspor'a konuk olan Beşiktaş, zorlu deplasmanda geriye düştü ancak evine 1 puanla dönmeyi başardı. Zirveyi ele geçiren Kartal, lider gittiği Hatay'da henüz 6. dakikada Vincent Aboubakar'ın golüyle 0-1 öne geçti.

Hatay'ın Gabonlu gol makinesi Aaron Boupendza, 7 ve 23'te attığı gollerle takımını 2-1 öne geçirdi. Beşiktaş'ın Kanadalı golcüsü Cyle Larin bu haftayı da boş geçmedi ve 41'de skoru 2-2 yapan golü attı. 

İlk yarıda gelen 4 golle 2-2 berabere biten maçta Beşiktaş'ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal 2 asist daha yaprak 11 maçta 8 asiste ulaştı.

Sergen Yalçın takımı bu sonuçla puanını 35'e yükseltti ve Galatasaray derbisi öncesi moral bozmadı. Haftaya Denizlispor deplasmanına gidecek Ömer Erdoğan'ın takımı ise puanını 28 yaptı.

DK. 6 GOL! Hatay'a 5'te 5'le gelen Beşiktaş, 6. dakikada Vincent Aboubakar'la golü buldu. Kısa süre önce annesini kaybeden ve geçen hafta formasına kavuşan Kamerunlu yıldız, klas bir golle Beşiktaş'ı deplasmanda 0-1 öne geçirdi. Asist yie Rachid Ghezzal...

Dk. 7 GOL! Hızlı cevap... Hatayspor'un son haftalardaki gol makinesi Aaron Boupendza hemen cevap verdi skora yeniden eşitlik geldi: 1-1. 5 maçtır gol yemeyen Beşiktaş'ın serisine Gabonlu golcü son verdi.

Dk. 19 GOL GEÇERSİZ! Tempolu maçta top bir o kalede bir bu kalede... Hatayspor Akintola ile 2. golü buldu ancak yardımcının ofsayt bayrağı havada. VAR odasından kontrol edilen gol, geçerli sayılmadı.

Dk. 23 GOL! Mesut Çaytemel'in pasında ceza sahasında zarif bilek harketleriyle önünü açan Aaron Boupendza, Hatayspor'u 2-1 öne geçirdi. Bordo-Beyazlı formayla 15 maçta 12 gole ulaşan Boupendza, bu gollerin 9'unu son 4 maçta attı.

Beşiktaş, Hatay'da seriyi kaybetti liderliği korudu

Dk. 41 GOL! Ghezzal'ın kullandığı köşe vuruşunda kaleci Akın boşa çıktı, arka direkte Cyle Larin kafayı vurdu skoru 2-2'ye getirdi. Geçen hafta Rize'ye 4 gol atan Kanadalı santrfor, Süper Lig'de 11 gole ulaştı. Hatay'da golcülerin akşamı...

HATAYSPOR: Akın, Popov, Billong, Santos, Mesut, Aabid, Ribeiro, Traore, Selim, Akintola, Boupendza

BEŞİKTAŞ: Ersin, Rosier, Vida, Welinton, N'Sakala, Josef, Necip, Atiba, Larin, Ghezzal, Aboubakar

Beşiktaş, Hatay'da seriyi kaybetti liderliği korudu ile ilgili etiketler canlı yayın canlı izle link Hatayspor Beşiktaş Vincent Aboubakar Sergen Yalçın Aaron Boupendza cyle larin ömer erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.