Beşiktaş, Hatay deplasmanında kayıp... Hatayspor'dan son 9 maçta 7. galibiyet!

Süper Lig'in 11. haftasında Hatayspor'a konuk olan Beşiktaş, istim üstündeki rakibine tek golle mağlup oldu. Akdeniz ekibi son 9 maçta 7 galibiyete ulaşarak ligde 2. sıraya yerleşti. Derbi galibiyetiyle moral bulan Siyah-Beyazlılar ise şampiyonluk yarışında 3 puan daha kaybederken Michy Batshuayi'yi de sakatlığa kurban verdi... Sergen Yalçın'ın takımı deplasmandaki son 3 lig maçında mağlup oldu.

Süper Lig'in 11. haftasında Beşiktaş'ı ağırlayan Hatayspor, 3 puanı tek golle aldı. Henüz 6. dakikada bulduğu golle 1-0 öne geçen Akdeniz ekibi skoru korudu ve son 7 maçta 6. kez sahadan galip ayrıldı.

Galatasaray galibiyetiyle kötü gidişata son veren Beşiktaş ise üst üste 3. kez deplasmanda mağlup oldu. Siyah-Beyazlılar UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki 4. maçı öncesi yeni bir sakatlık krizi yaşıyor. Hatayspor maçında oyuna devam edemeyen Michy Batshuayi'nin Sporting Lizbon maçında oynayıp oynamayacağı yarın belli olacak.

UYANIK LOBZHANİDZE 

Teknik direktör Ömer Erdoğan yönetiminde Süper Lig'in flaş takımı hüviyetine bürünen Hatay ekibi 6. dakikada öne geçti. Domagoj Vida'nın çıkarken kaptırdığı topla ceza sahasına giren Ayoub El Kaabi, kaleci Ersin'i geçmeyi başardı, kaleye yuvarlanan topa çizgi üzerinde Saba Lobzhanidze dokundu ve gol ona yazıldı. Gürcü yıldız 10 maçta 4 gol, 5 asistle oynuyor.

Beşiktaş, Hatay deplasmanında kayıp... Hatayspor'dan son 9 maçta 7. galibiyet!

MEHMET TOPAL HAYATININ GOLÜNÜ ATMIŞTI

Beşiktaş 75'te Mehmet Topal'la beraberlik golünü buldu ama VAR'a takıldı. Oyuna 68'de Atiba'nın yerine giren 35 yaşındaki orta saha penaltı noktası üzerinden topukla şık bir gole imza attı.

Ancak VAR'ın uyarısıyla monitöre giden hakem Cüneyt Çakır, Javi Montero'nun ihlalini tespit ederek golü iptal etti.

Hatayspor bu galibiyetle puanını 23'e yükseltti. Akdeniz ekibi 11. haftada Adana Demirspor'la deplasmanda karşılaşacak. 20 puanda kalan Beşiktaş ise Trabzonspor maçı öncesi yeni bir krize girdi...

Beşiktaş, Hatay deplasmanında kayıp... Hatayspor'dan son 9 maçta 7. galibiyet! ile ilgili etiketler Hatayspor Beşiktaş Sergen Yalçın ömer erdoğan Saba Lobzhanidze Ayoub El Kaabi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.