Hatayspor evinde Ankaragücü'nü 4-1'le geçti

Hatayspor kümede kalma savaşı veren Ankaragücü'nü 4-1 mağlup ederek evindeki 4 maçlık galibiyet hasretine son verdi. Bordo-Beyazlı Akdeniz ekibi puanını 45'e yükseltirken, başkentin Sarı-Lacivertliler'i son sıraya demir attı...

Süper Lig'in 27. haftasında Ankaragücü'nü ağırlayan Hatayspor, ilk golü yediği maçı 4-1 kazandı. Gol makinesi Aaron Boupendza'nın sarı kart cezası nedeniyle forma giymediği maçta 3 puanı getiren golleri Mame Briam Diouf (2) ve David Akintola (2) kaydetti.

Başkent ekibi 16. dakikada Norveçli golcüsü Torgeir Börven'in golüyle 0-1 öne geçti. Şiddetle 3 puanı ihtiyacı olan Sarı-Lacivertliler, 45'te Mame Briam Diouf'un golüne engel olamadı: 1-1. Soyunma odasına önde girmeye hazırlanırken kalesinde gol gören Ankaragücü, 45+6'da da John Pantsil'in kırmızı kart görmesiyle 2. şoku yaşadı...

Evinde oynadığı son 4 maçı kazanamayan ancak deplasmandaki formuyla dikkat çeken Hatayspor, 55'te Diouf'un penaltı golüyle 2-1 öne geçti. 33 yaşındaki Senegalli golcü 25 Süper Lig maçında 10 gol, 5 asistle oynuyor. Oyunun kontrolünü iyice eline geçiren teknik direktör Ömer Erdoğan'ın takımı Nijeryalı forveti Akintola'yla önce 65'te penaltıdan, 74'te de kafayla 2 gol daha buldu ve maçı 4-1 kazandı.

Hatayspor evinde Ankaragücü'nü 4-1'le geçti 

Bu galibiyetle puanını 45'e yükselten Akdeniz ekibi, hafta içi Sivasspor'la deplasmanda karşılaşacak. Yeni hocası Hikmet Karaman'la 2. maçını da kazanamayan ve 20 puanla son sırada kalan Ankaragücü ise Galatasaray'ı ağırlayacak.

Hatayspor evinde Ankaragücü'nü 4-1'le geçti ile ilgili etiketler Hatayspor Ankaragücü ömer erdoğan mame biram diouf
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.