Hataylı servisçilerden örnek davranış: 300 araç filyasyona tahsis edildi

Koronavirüs vaka sayılarının yeniden tırmanışa geçtiği Hatay'da yaşamını sürdüren servisçiler, kentte görev yapan filyasyon ekiplerine 300 araç tahsis etti. Aralarında kadın şoförlerin de bulunduğu 300 servisçi, ücretsiz şekilde koronavirüse karşı hizmet veriyor.

Hatay’ın Antakya ilçesinde faaliyet gösteren öğrenci servisçiler, koronavirüsle mücadele çalışmalarına destek için araçlarını filasyon ekiplerine tahsis etti.

''DEVLETİMİZ HER YERE YETİŞMEKTE ZORLUK ÇEKEBİLİR''

Servisçiler adına açıklama Galip Altınöz, "Malum pandemi sürecindeyiz durumlarımız biraz sıkıntılı. Devletimiz her yere yetişmekte zorluk çekebilir. Elhamdülillah biz öğrenci servisleri şirketleri olarak her zaman devletimizin yanındayız. Şu an bir kampanya başlatıp Yaklaşık 300 araçlık ekibimizle devletimizin yanındayız" dedi.

''HASTALARA İLAÇ DAĞITIYORLAR''

Hiçbir beklenti olmadan devletin korona mücadelesine destek verdiklerini aktaran Altınöz, “Devletimize destek vermeye de devam edeceğiz. Bizim tek ricamız bu kampanyaya hem üst düzey yöneticilerimiz hem de diğer şirketlerin destek vermesidir. Destek veren herkesin de Allah razı olsun diyorum. Araçlarımız filyasyon ekibindeler. Hastalara ilaç dağıtıyorlar. Malumunuz hastaya ilacın bir an önce yetişmesi demek hastanın daha az hasarlı bunu atlatması demektir. Biz bunun mücadelesini veriyoruz Allah'a çok şükür sağlık çalışanlarımızla birlikte hastalarımıza ilaçları bir an önce dağıtıyoruz. Bunlarla mutluyuz gururluyuz. Herkesi de bu kampanya desteklerine bekliyoruz" diye konuştu.

Kendi kullandıkları araçlarıyla ile birlikte filyasyon ekiplerine destek verdiklerini belirten servis şoförleri ise, ”Bizlerde devletimiz yanında olarak bu süreci atlatmak için elimizden geleni yapıyoruz. Diğer illerdeki servis şoförü arkadaşlarımızın da bu şekilde hareket etmesi zor günlerden çabucak kurtulmamız için bir destek olacaktır” ifadelerini kullandı.

(İHA)

Hataylı servisçilerden örnek davranış: 300 araç filyasyona tahsis edildi

Hataylı servisçilerden örnek davranış: 300 araç filyasyona tahsis edildi ile ilgili etiketler Hatay Korona Antakya devlet filyasyon servis
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.