Hataylı çiftçiden ilginç kar sevinci: Traktörüyle karlı kaplı yaylada drift yaptı!

Yurdun dört bir yanından ilginç kar görüntüleri gelmeye devam ediyor. Yaşadığı kuraklığın ardından Hataylı bir çiftçi, kar yağışını traktörüyle drift yaparak kutladı. O ilginç anlar saniye saniye cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Hatay’ın Erzin ilçesinde yaşayan Çağlar Çardak adlı çiftçi kar yağışı sonrası kullandığı traktörü ile Amanos dağlarında bulunan karlı kaplı Üçkoz yaylasına çıkarak kullandığı traktörü ile beyaza bürünen karlı yolda drift yaptı.

"SEVİNCİMİ BÖYLE YAŞAMAK İSTEDİM"

O, anları cep telefonu ile görüntüleyen çiftçi Çağlar Çardak, “Bir üretici çiftçi olarak yaşanan kuraklığın ardından kar yağışının bolluk bereket getireceğini düşünerek sevincimi böyle yaşamak istedim” diye belirtti.

Hataylı çiftçiden ilginç kar sevinci: Traktörüyle karlı kaplı yaylada drift yaptı!

 

 

Hataylı çiftçiden ilginç kar sevinci: Traktörüyle karlı kaplı yaylada drift yaptı! ile ilgili etiketler Hatay Traktör Drift kar Çiftçi kuraklık

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.