Hatay'ın Reyhanlı ilçesine 2 roket daha düştü! İşte ilk görüntüler... / VİDEO

Ajansların geçtiği son dakika haberine göre Hatay'ın Reyhanlı ilçesine Afrin'den roketli saldırı düzenlendi. Teröristlerin attığı roketler bir eve isabet etti. Roketin isabet ettiği evde bulunan 17 yaşında bir genç kız hayatını kaybederken, 1 kişinin de yaralı olduğu belirtildi.

TSK ile ÖSO'nun düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı ile köşeye sıkışan Terör örgütü YPG-PYD'nin Afrin bölgesinden ateşlediği 2 roket, Hatay'ın Reyhanlı ilçesine düştü.

Roketler Gülltepe mahallesindeki bir eve isabet etti.

reyhanlA_oIlen_kAz

Saldırıda Fatoş Avlamak (17) adlı kız çocuğu hayatını kaybetti. 1 kişi de ayağından yaralandı.

zeytin-dali-harekatinda-12nci-gun-catismalar-suruyor-_8563_dhaphoto1_1

Saldırının ardından olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri roketlerin düştüğü yerlerde incelemelerini sürdürüyor.

İşte Reyhanlı'dan olayla ilgili ulaşan ilk görüntüler...

Habertürk'e konuşan Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, Afrin'den PYD/YPG tarafından atılan iki roketten birisinin isabet ettiği evde 17 yaşında bir gencin hayatını kaybettiğini söyledi.

Şanverdi, "Bugüne kadar ilçemize 30'un üzerinde roket isabet etti. Bu olaylarda 50'nin üzerinde kişi yaralandı, 1'i Suriyeli olmak üzere bugün kaybettiğimiz gencimizle 2 kişi hayatını kaybetti" dedi.

Dün de Reyhanlı ve Kilis'e çok sayıda roketli saldırı düzenlenmişti. Saldırılarda can kaybı yaşanmamıştı.

KİLİS'E 20 ROKET ATILDI

Bu arada Zeytin Dalı Harekatı'nın başladığı 20 Ocak'tan bu yana Kilis'e 20 roket atıldı, biri Suriye uyruklu 2 kişi hayatını kaybederken 21 kişi yaralandı.

Hatay'ın Reyhanlı ilçesine 2 roket daha düştü! İşte ilk görüntüler... / VİDEO ile ilgili etiketler Afrin Reyhanlı Kilis zeytin dalı harekatı roket pkk/pyd
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.