Hatay'da puanlar paylaşıldı

Süper Lig'in 15. haftasında heyecan devam ediyor. Günün ilk karşılaşmasında Hatayspor sahasında Giresunspor'u konuk etti. Karşılaşma 1-1 sona erdi. Hatayspor'un golü 75. dakikada Bertuğ Özgür Yıldırım'dan geldi. Giresunspor ise 89'da Bajic ile skoru eşitledi. Bu sonucun ardından Hatay puanını 15'e Giresun 16'ya yükseltti.

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Volkan Demirel'in ekibi Atakaş Hatayspor ile Hakan Keleş'in yönetimindeki Bitexen Giresunspor karşı karşıya geldi. Karşılaşma 1-1 sona erdi. Hatayspor'un golü 75. dakikada Bertuğ Özgür Yıldırım'dan geldi. Giresunspor ise 89'da Bajic ile skoru eşitledi. Volkan Demirel'in takımın başına geçmesiyle birlikte bir çıkış yakalayan Hatayspor, genç teknik adam göreve başladıktan sonra iç sahada mağlubiyet görmedi.

Bu süreçte evinde oynadığı Alanyaspor ve Beşiktaş maçlarından 3 puanla ayrılan Akdeniz temsilcisi, Başakşehir ve Giresunspor maçlarından beraberlik ile ayrıldı.Hatayspor ligdeki puanını 15'e yükseltirken, Giresunspor 16 puana ulaşmış oldu. Ligin bir sonraki haftasında Hatayspor deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşırken, Giresunspor evinde Gaziantep FK'yı ağırlayacak.

Hatay'da puanlar paylaşıldı ile ilgili etiketler Süper Lig Hatayspor Giresunspor
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.