Hatay'da korkunç olay! Yasağa uymayan yaşlı adam böyle bulundu

Hatay'da 66 yaşındaki bir adam, İçişleri Bakanlığı'nın koronavirüs tedbirleri kapsamında sahil kenarında balık tutma ve sokağa çıkma yasağına uymadı. Balık tutarken yıldırım isabet eden adam, olay yerinde hayatını kaybetti.

Hatay Samandağ Yeşilada Mahallesi'nde Asi Nehri'nin denize döküldüğü mevkide balık tutmaya giden Seyfettin Sağaltıcı'ya (66) yıldırım isabet etti.

 HAYATINI KAYBETTİ

Durumu fark eden çevredekiler, sağlık ekiplerine ve polise bilgi verdi. Bölgeye ulaşan sağlık ekipleri, Sağaltıcı'nın yaşamını yitirdiğini belirledi. Sağaltıcı'nın cansız bedeni, polis ekiplerinin incelemesinin ardından Samandağ Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

 Hatay'da korkunç olay! Yasağa uymayan yaşlı adam böyle bulundu

BALIK TUTMAK YASAKLANMIŞTI

İçişleri Bakanlığı'nın koronavirüs salgınını önlemek için dün yayınladığı genelgeye göre, vatandaşların 28-29 Mart tarihleri başta olmak üzere il ve ilçelerdeki sahil bantları, mesire-ören yerleri ile piknik alanlarında piknik yapmak, balık tutmak, spor ve yürüyüş gibi faaliyette bulunmaları yasaklanacak. Karar, il ve ilçelerin durumuna göre hafta içinde de uygulanabilecek.

Hatay'da korkunç olay! Yasağa uymayan yaşlı adam böyle bulundu ile ilgili etiketler İçişleri Bakanlığı Hatay balık Yıldırım yaşlı adam
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.