Hatay'da İgor Tudor bombası! Mehmet Altıparmak ile yollar ayrılıyor

Tarihinde ilk kez büyük bir başarıya imza atarak Süper Lig'e yükselen Hatayspor'da sürpriz gelişmeler yaşanıyor. BB Erzurum ve Gaziantep FK takımını çıkardığı gibi Hatayspor'a da Süper Lig başarısı yaşatan tecrübeli teknik adam Mehmet Altıparmak ile yollar ayrılacak, yerine ise Galatasaray'ın eski teknik direktörü Igor Tudor getirilmesi bekleniyor.

TFF 1. Lig'de şampiyon olarak Süper Lig'e yükselen Hatayspor'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Fanatik Gazetesi'nin özel haberine göre, Hatay ekibi başarılı teknik adam Mehmet Altıparmak ile yollarını ayırıyor, yerine ise Galatasaray'ın eski teknik direktörü Hırvat Igor Tudor'u getiriyor. Bu flaş operasyonun arkasında Galatasaray'ın eski milli futbolcusu, Hataylı Gökhan Zan bulunuyor.

 Mehmet Altıparmak daha önce de birçok TFF 1. Lig ekibini Süper Lig'e çıkartmış fakat yerine başka teknik adamlar getirilmişti. 

1978 doğumlu Hırvat teknik direktör Igor Tudor ise, Karabükspor ve Galatasaray'ın ardından Udinese ve Hajduk Split'te görev aldı. 

Hatay'da İgor Tudor bombası! Mehmet Altıparmak ile yollar ayrılıyor ile ilgili etiketler Transfer Hatayspor mehmet altıparmak ıgor tudor gökhan zan
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.