Hatay'da acı olay: Tıp fakültesi kazanan Suriyeli genç bıçaklanarak öldürüldü

Hatay'da dün gece acı bir olay yaşandı. Suriye uyruklu 17 yaşındaki Faris Muhammed Al-Ali kimliği belirsiz kişiler tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Hatay Valiliği, faillerin yakalandığını açıkladı. Hayatını kaybeden 17 yaşındaki gencin tıp fakültesini kazandığı öğrenildi.

Hatay'da dün kimliği açıklanmayan kişilerle tartışan Faris Muhammed Al-Ali (17), bıçaklanarak öldürüldü. Faris Muhammed Al-Ali'nin, bu yıl tıp fakültesini kazandığı belirtildi.

Olay, dün gece saatlerinde Antakya ilçesi Narlıca Mahallesi’nde meydana geldi. Suriye uyruklu Faris Muhammed Al-Ali, kimliği belirsiz kişilerle bilinmeyen nedenle tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Al-Ali, bıçaklanarak yaralandı. Saldırganlar olayın ardından kaçtı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekipleri, Al-Ali’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Al-Ali’nin cansız bedeni otopsi için morga kaldırıldı. Cinayetle ilgili çalışma yapan polis ekipleri, kimliklerini belirlediği şüphelileri yakaladı.

Hatay'da acı olay: Tıp fakültesi kazanan Suriyeli genç bıçaklanarak öldürüldü

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Olaya ilişkin yazılı açıklama yapan Hatay Valiliği, “Dün gece Narlıca Mahallesinde meydana gelen ve bir kişinin hayatını kaybettiği olayda failler kısa sürede yakalanarak adli makamlara sevk edilmiştir” ifadelerini kullandı.

BAKAN SOYLU’DAN TAZİYE TELEFONU

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu acılı aile ile telefonda görüştü ve gencin annesi ile kardeşlerine başsağlığı diledi.

Öte yandan, İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH), sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Faris Muhammed'in vakfın Reyhanlı Eğitim Kampüsü'nde öğrenim gördüğü, bu yıl bir üniversitede tıp fakültesini kazandığı belirtilerek, saldırı kınandı  

Hatay'da acı olay: Tıp fakültesi kazanan Suriyeli genç bıçaklanarak öldürüldü - Resim : 2

Hatay'da acı olay: Tıp fakültesi kazanan Suriyeli genç bıçaklanarak öldürüldü ile ilgili etiketler Hatay bıçaklama Faris Muhammed Al-Ali Tıp Fakültesi
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.