Hatay'da 4 polis ve 1 sivili yaralayan şahıslar yakalandı!

Hatay’da dün gece dur ihtarına uymayan ve ateş açarak 4’ü polis 5 kişiyi yaralayan 5 kişi yakalandı. 3 kişi oldukları saptanan suçlulardan biri ise çocuk, aramalarda çocuğun üzerinden bir de tabanca çıktı.

Hatay'ın Antakya ilçesinde polise ve vatandaşlara dehşet saçan kişiler kayıplara karışmıştı. Yapılan çalışmalar sonuç verdi, suçlular yakalandı.

4 POLİS VE 1 SİVİLİ YARALAYARAK KAÇMIŞLARDI

Hatay Valiliğinden yapılan açıklamada, araçta bulunan şüpheli şahıslar Yunus Timlerinin dur ihtarına uymayarak içinde bulundukları araçla kaçmaya başladığı, kovalamaca esnasında şüpheli araçtan açılan ateş sonucu 4’ü polis memuru ve biri yabancı uyruklu olmak üzere 5 kişinin yaralandığı belirtilmişti.

BİR GÜN BİLE KAÇAMADAN YAKALANDILAR

Şahısların yakalama çalışmaları sonucunda, şüpheli aracın Reyhanlı yolu Bozöyük mahallesi yakınlarında terkedilmiş halde bulunurken, aramalar sonucunda C.H., N.H, ve küçük yaşta olan H.H. isimli zanlılar da yakalandı.

SUÇA BULAŞAN KÜÇÜK ÇOCUKTAN TABANCA ÇIKTI

Yakalanan H.H. isimli şüpheli şahsın yapılan üst aramasında; 1 adet tabanca bulunduğu ve Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildiği ifade edildi.

Ayrıca olaya karışan diğer firari şüphelilerin yakalanmasına yönelik Jandarma ekipleri ile birlikte Avsuyu Mahallesi'nde yapılan çalışmalar sonucu K.H., ve M.H. isimli şahıslar, müstakil bir evin müştemilatında yakalanarak yasal işlemleri yapılabilmesi için Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine teslim edildi.

Hatay'da 4 polis ve 1 sivili yaralayan şahıslar yakalandı! ile ilgili etiketler Jandarma Hatay polis kovalamaca
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.