Hatay ve Mersin'de yeni yangınlar sürüyor!

Son dakika haberine göre, Hatay'ın İskenderun ilçesinde dün gece PKK'lı teröristlerin sızma girişimlerinin önlenmesi ve imha edilmelerinden sonra bugün henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıktı.

Yangınların saldırıların önlenmesinden sonra başlaması sabotaj ihtimalini akıllara getirdi. Yangını söndürmek için Kahramanmaraş'tan da takviye yapıldı.

 

İskenderun'a bağlı Karayılan Mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Mahallelinin ihbarı üzerine bölgeye Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı 30 arazöz, 5 su tankı, 1 dozer sevk edildi. Müdahale başladı.

Hatay ve Mersin'de yeni yangınlar sürüyor!

İskenderun'da aynı zamanda Sarıseki otoban üstünde de bir yangın başladı. Kısa sürede büyüyen yangında ortaya çıkan duman uzak mesafelerden de rahatlıkla görüldü. Yangına müdahale ediliyor.

Hatay ve Mersin'de yeni yangınlar sürüyor! - Resim : 2

TERÖR ÖRGÜTÜ YAKIYOR

Terörist PKK'nın uzantısı 'Ateşin Çocukları' insiyatifi, Hatay'da birçok noktada yangın çıkarmıştı. Yangın şehre kadar inmiş, evler tutuşmuştu. Büyük korku yaratan olayda evler, otomobiller, alev alev yanmıştı. Terör örgütü PKK'nın Amanos üzerinden bölgede sabotaj saldırıları planladığı öğrenilmişti.

 MERSİN'DE DE YANGIN

Öte yandan Mersin'in Anamur ilçesindeki ormanlık alanda da yangın çıktı. Anamur ilçesinin kırsal Uçarı Mahallesi'ndeki ormanlık alanda saat 11.30 sıralarında bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Mahallelinin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda yangın söndürme ekibi sevk edildi. Yangının yerleşim yerlerini tehdit ettiği bildirildi. Alevler bazı evlere yaklaşırken, ekiplerin yangına müdahalesi sürüyor.

Hatay ve Mersin'de yeni yangınlar sürüyor! ile ilgili etiketler Yangın PKK terörist Saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.