Hatay sınırında hareketli anlar! Toplar ardı ardına ateşlendi...

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde Suriye sınırına sıfır noktada bulunan Oğulpınar Karakolu çevresinde çatışma sesleri duyuldu. Askeri kaynaklar top atışlarının ÖSO'ya destek için yapıldığını bildirdi.

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinin Suriye sınırına sıfır noktasında çatışma sesleri duyuldu. Güvenlik güçlerinin top atışları sürüyor.

Türkiye, Irak ve Rusya'nın çatışmasızlık konusunda uzlaştığı Suriye'nin İdlib kentinde bir yandan Türkiye kentin güvenliği için operasyon hazırlığına girişmişken, diğer yandan Özgür Suriye Ordusu'nun terör örgütü Heyet'ül Tahrir-i Şam ile mücadelesi sürüyor.

hatay2

Operasyon hazırlıkları kapsamında Suriye'ye sıfır noktada bulunan Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki Oğulpınar Sınır Karakolu'na cuma akşamından bu yana çok sayıda askeri araç ve personel sevk edildi.

Bugün ise sınırın Türkiye tarafında çatışma sesleri duyuldu. Sınırdaki birliklerden ÖSO'ya destek için top atışı yapıldı. Sınırın sıfır noktasından yükselen siyah dumanlar, Türkiye tarafındaki Oğulpınar Mahallesi'nden görüldü.

Hatay sınırında hareketli anlar! Toplar ardı ardına ateşlendi... ile ilgili etiketler Hatay İdlib Reyhanlı top atışı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.