Hatalı park, Tekirdağ'ı birbirine kattı!

Tekirdağ’da hatalı park edilen bir araç, şehir merkezinde trafiği felç etti. Caddede birçok otobüs ve araç kuyruk oluştururken otobüste bekleyen yolcular sokağa döküldü. Bir anda ortaya çıkan araç şoförü ise hızlıca otomobiline binip ortadan kayboldu

Tekirdağ Süleymanpaşa’da bir otomobilin cadde üzerinde hatalı park edilmesi sonucu trafik tıkandı. Hatalı park eden otomobilin şoförüne de ulaşılamayınca cadde üzerinde uzun araç kuyrukları oluştu. O sırada otobüste bulunan yolculardan Fatma Güneş, "Yarım saatten fazla oldu bekliyoruz. Böyle park edilmemesi lazım. Mecburen böyle beklemek zorunda kaldık" dedi.

KİMİ YÜRÜDÜ KİMİ DE TEPKİ GÖSTERDİ

Otobüslerde daha fazla dayanamayan yolcuların kimi yürüyerek yoluna devam ederken kimi de sürücülerle birlikte arabasını hatalı park eden şoföre tepki gösterdi.

Otobüsten inip tepki gösteren bir yolcu "Yazık, günah bu kadar insan bekliyor. Ehliyetini alacaksın elinden. Buraya araba mı bırakılır! Yapılmaması gereken şeyleri yapıyorlar" diye konuştu.

Hatalı park, Tekirdağ'ı birbirine kattı!

OTOMOBİLİNE BİNİP GÖZLERDEN KAYBOLDU

Uzun bir bekleyişin ardından vatandaşların ve halk otobüsü şoförlerinin tepkileri arasında bir anda ortaya çıkan otomobil sahibi, hızlıca aracına binip gözlerden kayboldu.

 Hatalı park, Tekirdağ'ı birbirine kattı! - Resim : 2

Hatalı park, Tekirdağ'ı birbirine kattı! ile ilgili etiketler Tekirdağ Süleymanpaşa Trafik Şoför bilinçsiz
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.