Hastaneye kaldırıldığı iddia ediliyordu... Orhan Gencebay'ın sağlık durumu nasıl?

77 yaşındaki usta oyuncu ve şarkıcı Orhan Gencebay'ın koronavirüs testinin pozitif çıktığı ve apar topar Şişli'de özel bir hastaneye kaldırıldığı iddia edilmişti. Sevenlerini korkutan Gencebay'ın son sağlık durumunu 1974 yılından bu yana birlikte olduğu hayat arkadaşı Sevim Emre açıkladı. İşte Orhan Gencebay'ın son sağlık durumu hakkında merak edilen açıklama...

Türk arabesk ve fantezi müziğinin 'babası' ünlü şarkıcı Orhan Gencebay sevenlerini korkuttu. 77 yaşındaki usta ismin koronavirüse yakalandığı ve durumu ağırlaşınca Şişli'de özel bir hastanede tedavi altına alındığı haberleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Sağlık durumu merak konusu olan ünlü şarkıcı ile ilgili ilk açıklama Sevim Emre'den geldi.

Hastaneye kaldırıldığı iddia ediliyordu... Orhan Gencebay'ın sağlık durumu nasıl?

Sevim Emre, konuyla ilgili yaptığı açıklamayla iddiaları yalanlayarak şu ifadelere yer verdi; "Çıkan haberlere istinaden bu açıklamayı yapıyorum. Orhan babanız gayet iyi maşallah. Kale gibi. Her sene olduğu gibi rutin kontrollerde. Yalan haberlere itibar etmeyin, sevgiler" 

 

Hastaneye kaldırıldığı iddia ediliyordu... Orhan Gencebay'ın sağlık durumu nasıl? ile ilgili etiketler Orhan Gencebay Sevim Emre
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.