Hastaneye kaldırılan söz yazarı Mehmet Yüzüak, sanatçı dostlarından helallik istedi

Daha önce geçirdiği mide kanaması nedeniyle ölümden dönen 72 yaşındaki ünlü söz yazarı Mehmet Yüzüak uzun süre hastanede tedavi görmüştü. Mehmet Yüzüak, gece saatlerinde evinde fenalaşarak apar topar hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma kaldırılan Mehmet Yüzüak, sanatçı dostlarından helallik istedi.

Kemancı, Sevda Yolu, Şarkıların Kaderi, Yüz Karası, Sevgilim Var İzmirli, Biride Bir Bini de Bir, Bir Mucize Allahım, Hasret Pınarı, Günah Defteri, Sevgilim Var Gurbette, Dalgın Gözler, Günahkar Olmadan gibi şarkıların da aralarında bulunduğu çok sayıda eserde imzası bulunan söz yazarı Mehmet Yüzüak sevenlerini korkuttu. Bir döneme damga vurmuş unutulmaz şarkıların söz yazarı Mehmet Yüzüak, hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma kaldırılan Mehmet Yüzüak, sanatçı dostlarından helallik istedi.

 

YOĞUN BAKIMA ALINDI


Mehmet Yüzüak'ın akşam yemeğini yedikten sonra evde birden yere düştüğü ağzından burnundan kan gelince yoğun bakıma alındığı öğrenildi. Usta söz yazarı, gece saatlerinde fenalaşarak İstanbul da Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yüzüak'ı yeğeni ambulansla hastaneye yetiştirdi. Hastaneye kaldırıldıktan sonra gazeteci Olcay Ünal Sert'e ulaşan Mehmet Yüzüak sanatçı dostlarından helallik istedi.

GÜNLERCE HASTANEDE YATMIŞTI

Mehmet Yüzüak, daha önce de hastaneye kaldırılmış bir süre yatarak tedavi görmüştü. Mide kanaması geçiren sanatçının karaciğer nakli olması gerektiği öğrenilmişti. Mehmet Yüzüak'ın tetkiklerinin halen devam ettiği henüz kesin bir teşhis konulmadığı yoğun bakımda tutulduğu öğrenildi.

Hastaneye kaldırılan söz yazarı Mehmet Yüzüak, sanatçı dostlarından helallik istedi - Resim : 2

 

MEHMET YÜZÜAK KİMDİR?

1950 Kahramanmaraş doğumlu olan Mehmet Yüzüak; 'Kemancı', 'Sevda Yolu', 'Şarkıların Kaderi', 'Yüz Karası', 'Sevgilim Var İzmirli', 'Biride Bir Binide Bir', 'Bir Mucize Allahım', 'Hasret Pınarı', 'Günah Defteri', 'Sevgilim Var Gurbette', 'Dalgın Gözler', 'Günahkar Olmadan', 'Sen Tanrının Yanındasın Söyle Benide Affetsin Anne', 'Her Sevgiyi Rüya Gibi Gelir Geçer Sandım'; gibi çok sayıda şarkının söz yazarıdır. 'Kemancı' şarkısı 36 sanatçı tarafından seslendirilmiştir. Şarkılarını albümlerinde okuyanlar arasında; Zeki Müren, Bülent Ersoy, Emel Sayın, Gönül Yazar, Gülden Karaböcek, Neşe Karaböcek, Gönül Akkor, Kamuran Akkor, Tanju Okan, Ahmet Özhan, Umut Akyürek gibi çok sayıda önemli sanatçı yer almaktadır.

Hastaneye kaldırılan söz yazarı Mehmet Yüzüak, sanatçı dostlarından helallik istedi ile ilgili etiketler yoğun bakım
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.