Hastaneye kaldırılan Kadir İnanır'ın felç riski var mı? Yeğeni açıkladı

Rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ünlü sanatçı Kadir İnanır'ın beyin damarında pıhtı attığı ve felç riskiyle karşı karşıya olduğu ileri sürülmüştü. Sanatçının yeğeni Levent İnanır, söz konusu iddiaları yalanlayarak tedavinin yoğun bakımda değil, normal odada devam ettiğini söyledi.

Muğla'nın Ortaca ilçesinde aniden rahatsızlanan Kadir İnanır, ambulansla Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alındı.

YOĞUN BAKIMDA MI?

İnanır'ın beyin damarında pıhtı atması sonucu rahatsızlandığı ve yoğun bakımda tedavi edildiği gelen haberler arasındaydı. Bu iddiaların ardından Habertürk'e konuşan Kadir İnanır'ın yeğeni Levent İnanır, amcasının yoğum bakımda olmadığını tedavisinin normal odada devam ettiğini söyledi.

"PIHTI BEYİNDE DEĞİL GÖZÜNDE"

Levent İnanır ayrıca Kadir İnanır'ın rahatsızlığının beyinle ilgili olmadığını bir ay önce ameliyat olduğu gözüme pıhtı attığını ifade etti. Bu nedenle hayati tehlikesi bulunmadığı gibi felç riski de bulunmadığını söyleyen Levent İnanır, "Daha önce beyninde pıhtı atması gibi bir durumun olduğu sanıldı ama öyle değil. Pıhtı ameliyat olan gözünde oluşmuş" dedi.

HASTANEDEN AÇIKLAMA: DURUMU İYİ

Denizli'de Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde tedaviye alınan İnanır'ın durumu ile ilgili hastaneden yazılı açıklama yapıldı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Çok değerli sanatçımız Kadir İnanır'ı Üniversitemiz Hastanesinde misafir ediyoruz. Kendisinin durumu iyi olup, tetkikleri devam etmektedir. Türk sinemasının değerli ismini hekimlerimizin gözetimi altında bir müddet daha misafir edeceğiz."

 

Hastaneye kaldırılan Kadir İnanır'ın felç riski var mı? Yeğeni açıkladı ile ilgili etiketler Kadir İnanır Hastane
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.