Hastaneye kaldırılan Gönül Yazar'ın son sağlık durumu nasıl? İşte hastane odasından ilk kare

Türk sanat müziğinin usta ismi ve sinema oyuncusu 84 yaşındaki Gönül Yazar evinin banyosunda düşerek geçirdiği kaza sonucu hastaneye kaldırılmış ve kaburgalarını kırdığı ortaya çıkmıştı. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Gönül Yazar'ın hastanede çekilen fotoğrafını paylaşarak, Yazar'ın son sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Usta sanatçı Gönül Yazar, geçtiğimiz günlerde evinde talihsiz bir kaza geçirmiş, evinin banyosunda düşerek kaburgalarını kırmıştı.


Usta sanatçının sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verilmişti:

"Sevgili dostlarımız; Gönül hanım ölümcül bir ev kazası geçirdi. Ve kaburgaları kırıldığından dolayı hastanedeydik. İyileşmeye çalıştığı bu süreçte birisi "Herkese yazıyorsun, bana neden cevap vermiyorsun" diyerek sitemde bulundu. Ben yakınıyım ve şu anda yanındayım. Onun bu mesajlara cevap verecek hali olmadığı için yazılarınızı ben cevaplıyorum. Bayram mesajını bile şahıslara değil, herkesi kapsayacak şekilde yazdık. Gönül hanım sitem sevmez, kendi de sitem yapmaz. Onun isteği üzerine bu yazıyı paylaşıyorum."

GÖNÜL YAZAR

HASTANEDEN İLK KARE

Son olarak, Onur Akay evinin banyosunda düşerek kaburgalarını kıran usta sanatçı Gönül Yazar'ın sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Hastaneye kaldırılan Gönül Yazar'ın son sağlık durumu nasıl? İşte hastane odasından ilk kare - Resim : 2

Yazar'ın kendisine gönderdiği fotoğrafı da paylaşan Akay, "Değerli sanatçımız Gönül Yazar'ın tedavisi devam ediyor. Bana hastanede çekilen fotoğrafını gönderdi ve sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyerek dua eden herkese teşekkür etti" ifadelerini kullandı.

''7 DEĞİL 6 KEZ EVLENDİM''

Her yerde 7 kez evlendiği yazılan Gönül Yazar, bu konu hakkında da Onur Akay'a açıklama yaptı. Yazar, "Ben 6 kez evlendim. Değerli futbolcu Metin Oktay'la da evlendiğimi yazıyorlar ama bu doğru değil. Ben Metin Oktay'la sadece bir filmde rol aldım. Eğer evlenmiş olsaydım bunu gururla söylerdim." açıklamasını yaptı.

Hastaneye kaldırılan Gönül Yazar'ın son sağlık durumu nasıl? İşte hastane odasından ilk kare ile ilgili etiketler Gönül Yazar Hastane kaza Onur Akay
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.