Hastaneye kaldırılan Fatma Girik'in sağlık durumu nasıl? Önemli gelişme! Menajeri açıkladı...

Sinema yönetmeni eşi Memduh Ün ile birlikte yaklaşık 20 yıl yaşadığı Muğla'nın Bodrum ilçesindeKİ lüks villasında ablası Müesser Girik ile yaşamını sürdüren Türk sinemasının usta isimlerinden 78 yaşındaki oyuncu Fatma Girik geçtiğimiz günlerde göğüs rahatsızlığı şikayetiyle hastaneye kaldırılmıştı. Usta oyuncudan sevenlerin içini ferahlatan haber geldi. Girik, tedavisinin ardından taburcu oldu.

Uzun süredir Bodrum'da yaşayan, geçirdiği kalça protezi ve beyin ameliyatları sonrası yürümekte zorluk çeken Yeşilçam'ın ünlü ismi Fatma Girik, geçtiğimiz günlerde ablası Müesser Girik ile birlikte yaşadığı Bodrum'daki lüks villasında aniden rahatsızlandı. Birden fenalaşan usta oyuncu apar topar hastaneye kaldırıldı.

Fatma girik

İki yıl önce 4 kez düşerek kalçasını kıran ve bir kez beyin ameliyatı geçirdikten sonra sağlık açısından zor günler geçiren Girik, göğüs rahatsızlığı şikayetiyle, Bodrum'da özel bir hastaneye kaldırılmıştı. Girik’in göğüs hastalıkları enfeksiyonu nedeniyle tedavi altına alındığı, sağlık durumunun iyi olduğu ve bir süre müşahede altında tutulacağı belirtilmişti.


TABURCU OLDU


Göğüs hastalıkları enfeksiyonu nedeniyle tedavi altına alınan sanatçının sağlık durumuna ilişkin yeni bir açıklama geldi. Oyuncunun menajeri Bircan Silan, dün sosyal medyada yaptığı paylaşımda ''Fatma Girik 5 günün sonunda hastaneden çıkıyor. Her şey bundan böyle daha güzel olacak. Sen çok yaşa hep çok iyi ol Fato'm benim.'' ifadelerini kullandı.

 Hastaneye kaldırılan Fatma Girik'in sağlık durumu nasıl? Önemli gelişme! Menajeri açıkladı... - Resim : 2

Usta oyuncu Fatma Girik, Bodrum'daki evinde daha önce birkaç kez düşmüş, bu kazalardan birinde kalça kemiğini kırmıştı. Girik, 2019 yılının Şubat ayında da beyin ameliyatı geçirmişti.

2016 yılında kalça kemiği ameliyatı olan Girik, yürüme güçlüğü nedeniyle de 2019’da Ankara Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştı. Usta oyuncunun yürüme güçlüğü, uygulanan fizik tedavi ile düzeltilmeye çalışılmıştı.

Hastaneye kaldırılan Fatma Girik'in sağlık durumu nasıl? Önemli gelişme! Menajeri açıkladı... ile ilgili etiketler Fatma Girik Bodrum Hastane Bircan Silan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.