Hastanelere KPSS şartsız, sınavsız hasta kabul ve kayıt görevlisi alımı! İşte başvuru şartları!

İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere sağlık merkezlerinde ve hastanelerde görev alacak hasta kabul ve kayıt görevlisinin alınacağı duyuruldu. İŞKUR tarafından yayımlanan ilanlarda KPSS sınav şartının aranmadığı en az lise mezunu alımların sadece özel sektörde gerçekleştirileceği belirtildi. İşte hastanelere personel alımı için başvuru şartları…

Sağlık merkezlerinde veya hastanelerde çalışmak isteyenler için İŞKUR tarafından yayımlanan hasta kabul ve kayıt görevlisi alımı büyük bir ilgiye sebep oldu. İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak çeşitli illerde hastanelere gerçekleştirilecek olan personel alımlarının şimdilik sadece özel sektörde hizmet verecekleri ifade edildi.

Son dönemde iş arayan ya da iş değiştirmek isteyen vatandaşlar, kamu kurumlarının yanında hastane ve sağlık merkezlerinin iş ilanlarını da İŞKUR üzerinden sıkıca takip ediyor.

KPSS Şartı Yok

Hastanelere hasta kabul ve kayıt görevlisi alımı için herhangi bir şekilde KPSS ve sınav şartı aranmıyor. Bu alımlar için adaylar hem İŞKUR’un genel şartlarını hem de kurumların belirttiği özel şartları taşımaları gerekiyor.

Hastanelere KPSS şartsız, sınavsız hasta kabul ve kayıt görevlisi alımı! İşte başvuru şartları!

Hasta Kabul ve Kayıt Görevlisi Alımı Başvuru Şartları

- Adli sicil kaydının temiz olması
- Kamu haklarından mahrum olmamak
- En az lise mezunu olmak (İlanlara göre değişkenlik gösterebilir)
- Sağlık sektöründe deneyimi bulunan ya da deneyim kazanmak isteyen adaylar
- MS Office programlarına hakim olan
- Giyimine özen gösteren
- İletişim ve planlama becerisi gelişmiş
- Fatura ve provizyon işlemlerine hakim
- Hizmet ve çözüm odaklı çalışabilen
- Ekip çalışmasına yatkın olmak

İŞKUR ilanları için tıklayınız

Hastanelere KPSS şartsız, sınavsız hasta kabul ve kayıt görevlisi alımı! İşte başvuru şartları! ile ilgili etiketler Hastane sağlık merkezi personel alımı başvuru şartları hasta kabul kayıt görevlisi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.