Hastanelerde neler oluyor? Satırlı şahıs dehşet yaşattı... Çalışanlar kendini zor kurtardı...

Hastanelerde doktora ve sağlık çalışanlarına yönelik şiddetlere her geçen gün bir yenisi daha eklenirken İstanbul'da bir aile sağlık merkezine satırla giren kişi paniğe neden oldu. Satırı dört bir yana savuran kişi, duvardaki panolara zarar verdi. O sırada katta bulunanlar satırlı kişiyi görünce kendilerini odaya attı. Hareketli anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

İstanbul'daki bir aile sağlık merkezinde geçtiğimiz hafta hareketli anlar yaşandı. 

Kimliği henüz belirlenemeyen bir şahıs, elinde satır ile aile sağlığı merkezine girdi. Burada duvardaki panolara ve oturaklara satır ile vuran şahıs, daha sonra elindeki satırı fırlattı.

ÇALIŞANLAR ODAYA KAÇARAK SAKLANDI

Olaya tanık olan doktorlar ve diğer çalışanlar, satırlı şahıstan kendilerini korumak için odaya kaçarak saklandı. Satırı fırlatan şahıs kimseye saldırıda bulunmadan aile sağlığı merkezini terk etti. Aile sağlığı merkezine gelen polis inceleme yaparak şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Polis ekiplerinin titiz çalışması sonrası, şahsın 15 Kasım tarihinde Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğiştim ve Araştırma Hastanesine yatırıldığı öğrenildi.

 

Hastanelerde neler oluyor? Satırlı şahıs dehşet yaşattı... Çalışanlar kendini zor kurtardı... - Resim : 2

PANİK ANLARI SANİYE SANİYE KAMERADA

Öte yandan satırlı şahsın sağlık ocağında paniğe neden olduğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde şahıs elindeki satırla duvara ve duvardaki panolara vuruyor, ardından satırı yere fırlatıyor. Olaya tanık olan doktor ve çalışanlar kendilerini korumak için odaya saklanıyor.

 

Hastanelerde neler oluyor? Satırlı şahıs dehşet yaşattı... Çalışanlar kendini zor kurtardı... - Resim : 4

Hastanelerde neler oluyor? Satırlı şahıs dehşet yaşattı... Çalışanlar kendini zor kurtardı... ile ilgili etiketler Hastane aile sağlık merkezi şahış satır

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.