Hastaneden taburcu olan Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında doktorlarından açıklama

Muğla’nın Ortaca ilçesinde 20 Kasım tarihinde yürüyüşe çıktığı sırada aniden rahatsızlanan ve Denizli'de Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde beyin kanaması sonucu 22 gündür tedavi gören usta oyuncu Kadir İnanır, bugün taburcu oldu. İnanır'ın tedavisine devam edileceği açıklandı.

Yeşilçam’ın usta oyuncularından 72 yaşındaki Kadir İnanır, 20 Kasım'da Muğla'nın Ortaca ilçesinde aniden rahatsızlanınca ambulansla Denizli'de Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne getirildi. Acil serviste yapılan tahlil ve tetkikler sonucu İnanır'ın beyin damarında pıhtı attığı tespit edilip, yoğun bakıma alındı. Bir süre yoğun bakımda tutulan ve bilinci yerinde olan İnanır, daha sonra nöroloji servisinde özel odaya alındı. Kendisi için oluşturulan ve alanlarında uzman olan 6 kişilik doktor ekibi, İnanır'ın anbean tetkiklerini ve kontrollerini yaptı.


Ressam, şair ve yazar Lina Nasif evinde ölü bulundu

Doktorlar, sürekli takip ettikleri İnanır'ın ertesi gün aniden gelişen beyin kanaması geçirdiğini tespit edip, ameliyata aldı. Başarılı geçen ameliyat sonrası İnanır, yoğun bakım servisine alındı.Uyutulan İnanır, 22 Kasım'da uyandırıldı. Bilinci yerinde olan ve solunum cihazından ayrılan İnanır, tedbir amacıyla bir süre daha yoğun bakım ünitesinde tutuldu.


ÖĞLEN SAATLERİNDE HASTANEDEN TABURCU OLDU

Sağlık durumu iyiye giden İnanır, özel odaya alındı ancak yakın takibe devam edildi. Fizyoterapi gören İnanır'a yürüme egzersizleri de yaptırıldı. İnanır, bugün saat 14.30'da tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu. Kendisiyle ilgilenen doktorlar ve sağlık çalışanlarına teşekkür eden İnanır'ın Muğla'nın Dalaman ilçesindeki evine gittiği öğrenildi.

Ressam, şair ve yazar Lina Nasif evinde ölü bulundu

Kadir İnanır'ı sağlıklı şekilde taburcu etmekten dolayı mutlu olduklarını belirten Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan ise sürecin doktorları tarafından takip edileceğini söyledi.

Ressam, şair ve yazar Lina Nasif evinde ölü bulundu


Kadir İnanır’ı hastaneden uğurlayan PAÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, usta oyuncunun tedavi süreci ve sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Prof. Dr. Kutluhan, “Bugün değerli sanatçımız Kadir İnanır adına mutlu günümüz. Değerli sanatçımız bildiğimiz gibi 20 Kasım’da hastanemize gelmiş bulunmaktaydı. Beyin damar hastalığı ön tanısıyla yatırıldı. 21 Kasım'da beyin damar hastalığının seyri kanama yönünde olduğu için ameliyata alındı. Prof. Dr. Erdal Coşkun hocamızın çok başarılı müdahalesiyle ameliyat başarılı bir şekilde geçirildi. Yakın takipte yoğun bakım ve servis hizmetlerimiz devam etti. Tedavilerin ardından sanatçımızı taburcu ettik. Sanatçımızın kendisine hastanemiz adına çok teşekkür ediyoruz. Tetkik ve tedavi uyumu en üst düzeydeydi. Dolayısıyla biz de çok zorlanmadık. Kadir Bey’in doktor takibi devam etmekte. İlgili doktorlarımız bu takibi yapacaklar. Herkese sağlıklı ve güzel günler diliyorum.” diye konuştu.

Ressam, şair ve yazar Lina Nasif evinde ölü bulundu


(DHA - İHA)

Hastaneden taburcu olan Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında doktorlarından açıklama ile ilgili etiketler Muğla Ortaca Denizli Kadir İnanır Pamukkale Üniversitesi Hastanesi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.