Hastaneden kaçtı, koronadan öldü! Yakınları da onun gibi tedbirsiz...

Tokat'ta koronavirüs şüphesi ile gözetim altında tutulduğu hastaneden kaçan 74 yaşındaki A.Ü isimli adam, virüs nedeniyle yaşamını yitirdi. Yaşlı adamın cenazesini almaya gelen yakınlarının ise sadece maskeli önlem aldığı görüldü.

Türkiye'de ilk vakası 11 Mart’ta görülen koronavirüs (Covid-19) can almaya devam ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs nedeniyle Türkiye'de hayatını kaybedenlerin sayısının dün itibariyle 168'e ulaştığını açıkladı. Koca, toplam vaka sayısının da 10 bin 827'ye çıktığını belirtti.

Tokat'ta Devlet Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Bölümünde koronavirüs şüphesi ile tedavi gören A.Ü. (74), hayatını kaybetti.

Hastaneden kaçtı, koronadan öldü! Yakınları da onun gibi tedbirsiz...

Bir süredir aynı hastanede tedavi gören A.Ü.'nün koronavirüs testinin pozitif çıktığı belirtildi. Cenazesi bugün 4 yakını tarafından hastaneden alındı.

Cenazeyi alan yakınlarının sadece maske taktığı görülürken, bunun dışında farklı bir önlem alınmamış olması dikkat çekti. Eşi H.Ü.’nün (70) gözetim altında tutulduğu testlerinin ise negatif çıktığı öğrenildi.

Hastaneden kaçtı, koronadan öldü! Yakınları da onun gibi tedbirsiz... - Resim : 2

HASTANEDEN KAÇMIŞTI

Hayatını kaybeden A.Ü, geçtiğimiz günlerde izinsiz olarak hastaneden ayrılmış, ekipler tarafından evinde bulunarak tekrar hastaneye geri götürülerek gözetim altına alınmıştı.

Hastaneden kaçtı, koronadan öldü! Yakınları da onun gibi tedbirsiz... ile ilgili etiketler Tokat Hastane Koronavirüs Korona yaşlı
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.