Hastanede tedavi gören Oğuzhan Asiltürk'ten haber var!

Geçtiğimiz günlerde koronavirüs sonrası gelişen zatürreye bağlı nefes darlığı sebebiyle hastaneye kaldırılan Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ün sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Milli Görüş Vakfı ve Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk eşiyle birlikte 13 Eylül pazartesi günü yaşadığı rahatsızlık sebebiyle hastaneye kaldırılmıştı.

Tedavi altına alınan Asiltürk'ün koronavirüs sonrası gelişen zatürreye bağlı nefes darlığı çektiği açıklanmıştı.

ASİLTÜRK'TEN GÜZEL HABER GELDİ

Son gelen bilgilere göre Milli Görüş lideri Oğuzhan Asiltürk'ün durumunun iyiye gittiği tedavisinin de Ankara Şehir Hastanesi’nde tedbir amaçlı devam ettiği öğrenildi.

OĞUZHAN ASILTÜRK KİMDİR?

Oğuzhan Asiltürk, 1935 yılında Hekimhan, Malatya'da doğdu. Türk siyasetçi, eski T.C. İçişleri Bakanı ve Sanayi ve Teknoloji Bakanıdır. Oğuzhan Asiltürk, İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi'ni bitirdi. Serbest Müşavir Mühendislik, 4. (XV.) ve 5. (XVI.) Dönem Ankara, XIX., XX. ve XXI. Dönem Malatya Milletvekiliği ile İçişleri, Sanayi ve Teknoloji Bakanlıkları yaptı. Evli ve dört çocuk babasıdır.MSP Davası sebebiyle bir yıl gözaltında kaldı. Sonra yargılandı ve beraat etti. 10 yıl süreyle siyasetten yasaklandı. Yasağı 1987 Anayasa referandumu ile kalktı. Yasağı kalktıktan sonra ilk kongrede RP'nin genel sekreterliğine seçildi. 11 yıl sonra tekrar Malatya'dan milletvekili seçildi. Fazilet Partisi'ne girdi. Milli Görüş lideri Necmettin Erbakan'ın ölümünün ardından Saadet Partisi'nin YİK başkanlığına seçilen Asiltürk'ün, ayrıca kaleme aldığı "Sosyal Yapının Güçlendirilmesi" adlı bir kitabı bulunmaktadır.

Hastanede tedavi gören Oğuzhan Asiltürk'ten haber var! ile ilgili etiketler Koronavirüs Saadet Partisi Oğuzhan Asiltürk
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.