Hastanede tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı... Devrim Yakut'tan sağlık durumu hakkında açıklama

Kanal D'de izleyiciyle buluşan Camdaki Kız dizisinde Gülcihan karakterine hayat veren 53 yaşındaki oyuncu Devrim Yakut'un beyninde pıhtı atması sebebiyle bir süre hastanede yattığı ortaya çıkmıştı. Sevenlerini korkutan Devrim Yakut sağlık durumu hakkında açıklamada bulundu.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinde Gülcihan karakterine hayat veren Devrim Yakut bir süredir dizide yer almayınca sevenleri endişelenmişti. Senaryo gereği Van'da yaşayan hasta amcasının yanına giden Devrim Yakut'un hastanede tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı.

Şimdilerde setlere geri dönen ünlü oyuncu sağlık durumuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı. Devrim Yakut yaptığı paylaşımda beyninin pıhtı attığını söylerek takipçilerini son sağlık durumuyla ilgili bilgilendirdi.

Devrim Yakut yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: ''Herkese merhaba.Evin aynı yerinden sesleniyorum.Çünkü evin en iyi ışık alan yeri burası. 🤗 Bugün üçüncü gün, basinda çıkan hastalık haberleri üzerine telefonum neredeyse susmadı.Sevginiz ne büyük,ne şanslıyım. Allah bir tekinizin bile teline zeval vermesin.🙏 Tam bir ay önce bugün, beynimin talamus bölgesine minnak bir pıhtı attı .Minnacık şey,beni hastanelik etti... Ucuz atlatilmis mühim bir mesele. İyiyim,çabuk yorulmak ve sağ tarafimda yaygın uyuşukluk hissi dışında araz bırakmadı.Doktorumun dediğine göre o da geçecek.Aradiniz,sordunuz,iyi enerjiler,dualar yolladiniz.Hepinizin o güzel kalplerinize minnettarım.Hepinizi sevgimle kucaklarım.Sağlıklı şahane günlerimiz olsun.Bu arada yeni kitabım SÖZ UÇAR HASAR KALIR raflarda yerini aldı.Elime gelince farkettim ki,hap gibi kitap yazmışım.😂Okuması çok kolay...Okuyun,yazın bana, kitap hakkında yazdığınız herşey ilaç oluyor benim için.Sevgiler,saygılar.Geçmiş bayramınız kutlu,her gününüz bayram gibi olsun🙏♥️🌸😇🧿#tesekkurler #sözuçarhasarkalır''

Ünlü oyuncunun bu paylaşımına aralarında ünlü isimlerin de olduğu dostları ve takipçilerinden 'geçmiş olsun' yorumları yağdı.

 

Hastanede tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı... Devrim Yakut'tan sağlık durumu hakkında açıklama ile ilgili etiketler devrim yakut Camdaki Kız
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.